Ahojte, začínam cvičiť takže nemám skúsenosti. Chodím s 2 babami od nás z dediny. Cvičíme tak 3-4 krát týždenne hodinku, hodinku a pol.
Zaujímalo by ma či robím niečo zle ak som ja jediná, ktorá je spotená? Cítim sa vždy tak zle, že už po pol hodine zo mňa leje pot a baby ešte v stave modeliek, vlasy v poriadku bez kvapky potu😃 je to tým, že len teraz začínam?
Tak skor nieco robis dobre, za mna je to v poriadku. So mna tiez leje. Baby asi necvicia na plno c iba tak na polovicu vykonu
Každý máme inú kondičku....inú silu, inú výdrž...to že sa potíš je ok, je to znak toho že ideš dostatočne intenzívne
Nerobíš zle nič. To koľko sa človek potí je extrémne individuálne. Sú veci, ktoré k tomu prispievajú napr. nadváha atď ale úprimne by som to neriešila.
Skôr by som sa spýtala, čo ti na tom vadí. Nepohodlie? Že si mokrá? Neviem v čom cvičíš ale skús funkčné oblečenie, kľudne za pár eur z Decathlonu, nebudeš sa cítiť tak spotená.
Ak ti vadí, že "vyzeráš hrozne" (každý pri športe tak vyzeráme) alebo že to vidieť, že si spotená, skús zvoliť oblečenie na ktorom to nie je tak vidieť, napríklad tmavé farby. Prípadne si nos uterák, že si utrieť vlasy.
Ale určite to neznamena, že robíš niečo zle. 🙂
Mam to tak uplne isto 🙂 tiez som sa cudovala, preco zo mna vzdy tecie a ine baby vyzeraju uplne normalne, pripadne len mierne spotene. Toto by mi ani tak nevadilo, ved sa clovek osprchuje, len ja byvam navyse este aj dost cervena, co mi trva pomaly aj hodinu, kym zmenim farbu do normalu 😀 cize nemohla by som ist po cviceni napr. do prace, ako niekto, kto stiha pred pracou fitko, radsej po cviceni hned domov 🙂
To bud rada, mne praveze vadilo, že sa neviem pri cvičení poriadne spotiť, az sa to casom podarilo 😅 .. neboj nerobiš nič zle, kazde telo je iné a pot pocas cvicenia je normálny len tak ďalej ..