Čo pomáha na chudnutie po pôrode?

patriciaconkova19
28. okt 2016

Ahojte kocky som 7 mesiac po porode... Prve tri mesiace isli ako po masle schudla som vyse 10kil [v tehotenstve som pribrala skoro 29kil :D] Vacsina s toho bola voda.... ale potom sa to uz zastavilo.... Nejem vela davam si pozor na to co jem.... vyhybam sa sladkostiam.... Netusim, kde je problem... Snazim sa byt aj v pohybe.... Pocula som o zelenej kave a pod. vraj ked kupite od overeneho predajcu ktory ma original produkt na chudnutie tak to naozaj posobi.... Zijem v UK tak prosim nieco co sa da zohnat aj tu ... resp. stranku.... Vopred dakujem za radu :]

lucinka511
29. okt 2016

zelena kava ti nepomoze. tych 10 rychlo schudnutych kil slo preto rychlo .lebo to bola voda..tuky idu tazsie..niektore zeny kt koja neschudnu....ja ti poradim.pevnu volu.trpezlivost a zaradit viscej pohybu este .beh min 40min denne.....striedat s spinningom.plavanim.

silverangel
8. nov 2016

Ahoj, ja mam skusenost s metabolickou zmesou v tobolkach a k tomu som mala take instantne sacky kde bol vytazok so spenatu ktore mali zahnat hlad na 6 hodin, beru sa podla toho ci mavas vecsi hlad skor doobedu alebo poobede. Podarilo sa mi pribrat 17 kg pocas tehotenstva, prvych 10 islo celkom dole, ved v porodnici som nechala cca 6 ale potom tych poslednych 7 bolo velmi tazke. po 11 mesiacoch som mala stale 7 kg navyse a s tymto som schudla za mesiac 3 kg, potom zas 3 kg a teraz mi stale ostalo 1 kg. jedla som normalne akurat som nejedla cokoladu a keksiky. kludne mi napis do spravy