Čo nesmie chýbať v chladničke a špajzi pri chudnutí?

12. júl 2023

Ahojte baby, tie čo ste chudli/chudnute čo u vás v chladničke a spajzi nemohlo chýbať? Samozrejme okrem zeleniny a ovocia.
Ďakujem

sweet20
12. júl 2023

proteiny, vajicka, strukoviny,...

pribinak
12. júl 2023

Zelena saláma, 3 kila sú hneď dole

autor
12. júl 2023

@pribinak hahaha vtipné 😊

suge
12. júl 2023

Úprimne? Sladkosti. Ak by som si ich odoprela úplne, preplo by mi a zjedla by som na posedenie kilo.😅 Ale ty možno nie si taký slaboch ako ja.😀

veselo_neveselo
12. júl 2023

Strukoviny, zemiaky, velky vyber korenia. Mliecne vyrobky. Neprazene nesolene rozne orechy a semiacka. Ovsene vlocky. Rajcinovy pretlak/passata/co najmenej solene. A to je asi vsetko.
Bez ostatneho sa obidem 🙂

dskjhfdlkdjhl
12. júl 2023

@pribinak si mi pripomenula toto: Po zelenem mase, zhubnete v pase😉

pribinak
12. júl 2023
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadis
12. júl 2023

Zelenina, Tvaroh, cottage, tofu, vajicka, mlieko, vlocky, ovocie, chlebik, olivivy olej, celozrne cestoviny, ryza, paradajkova stava, tuniak vo vlastnej stave, kuracie prsia, ryby, rastlinne natierky, orechy

mayami
12. júl 2023

Vzduch

dadis
12. júl 2023

@mayami Svetlo 🙂

riamia91
12. júl 2023

Vajcia.
Kvalitna kuracia, morcacia, bravcova sunka... Lidl Pure napriklad.
Mliečne výrobky... tvaroh, grécky jogurt, skyr, cottage, syry, Lučina alebo v Lidli náhra Palouček, olomoucké syrečky... možno vyskušať aj light verzie, ale nie iba vyslovene tie jesť. Ja napríklad keď mám na halušky a podobné veci, na večeru si dám light mozzarelu napríklad, ale je to výnimočne. Mne tie light verzia nechutí.
Samozrejme ovocie a zelenina, podľa toho, čo ideš jesť vždy pridaj k chodu niečo z toho.

Špajza... strukoviny, hlavne červená šošovica, ale aj cícer, ryby ideálne vo vlastnej šťave, kvalitný olej /pridať k zelenine po kvapke, lepšie sa vstrebávajú vitamíny/, orechy nesolené, nepražené, vločky, sladidlo ako javorový sirup, či med. Kvalitná vysokopercentná čoko /s mierou/.

kvet123ka
12. júl 2023

Kuracie/ morcacie maso... Losos... Kuskus. Cuketa na tony 😀 tuniak
Vajicka. Tofu.

rebrambora
12. júl 2023

Hlavne proteiny. Cize vajicka, losos, kuracie, tuniak, cottage cheese...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
romikk22
12. júl 2023

No u mňa je to napr vločky, ovocie z veľa zeleniny , škorica, mandle, avokádo, cottage , mozarella , proschuto , alebo morcacia ci kuracia sunka , vajíčka, kuracie mäsko, morčacie , ryby , kuskus , tvaroch , vajíčka, káva čierna, zelený čaj, tuniak, tofu marinované, kyslá kapusta
Cuketa

nwnw
12. júl 2023

Za mna uhorky a melon. To jem na kila ked som hladna a pazrava.

missviolet
12. júl 2023

mna zachranil grecky jogurt, tvaroh, mozzarella light

oli18
12. júl 2023

Tak pri chudnuti by mal byt spajz aj chladnicka prazdne. 😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dskjhfdlkdjhl
12. júl 2023

@elizabet173 tak ale toto je taky krasny preklep😉

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
amelie2017
12. júl 2023

Zamok na dvierkach 😆

nwnw
13. júl 2023

@elizabet173 haha to poznam o 2:00 rano som sla peso na benzinku po cigy a bagetu. Zastavili ma policajti, ze preco beham po vonku.

oli18
13. júl 2023

@elizabet173 ok, ved zartujem 😄

nikola81
13. júl 2023

protein, ovsene vlocky, v mraznicke zasoba kuracieho masa 😂, celozrnne cestoviny, ryza, tuniak, skyr, morcacia sunka, cuketa, tekvica, paradajky, strukoviny, kvalitne sladidla-med, agave, u nas velmi fici aj arasidove maslo a kopec ineho