Čo najlepšie páli tuky?

zuzulk
15. okt 2016

Čo je dobré si dať pred cvičením .máte niektorá odskúšané ?

zuzulk
autor
15. okt 2016

Okrem sexu.

nuska
15. okt 2016

Najlepsie odkyslit. Mam take tabletky na odkyslenie. V pripade zaujmu piste.

fantaghiro21
15. okt 2016

cvicenie, behanie, plavanie, .....

zuzulk
autor
15. okt 2016

Behanie je super len na potom bolia dosť nohy.chce to asi zvyk

zuzulk
autor
15. okt 2016

@nuska kľudne skúsim aka je ponuka napíš do spravy

rheia27
15. okt 2016

staci kava polhodku pred cvicenim, ma rovnaky efekt ako rozne drahe pilulky

rebeca2731979
15. okt 2016

Zdravim prosim poradte ... prepustili ma v skušobnej dobe začala som marodovať 22.8 vypoved mi prišla 19.9 do dnešneho dna som nedostala rozhodnutie zo socialnej poistovne dostanem toho mesiaca PN zo socialnej? vopred dakujem ☹

ulicanka
15. okt 2016

Ja si davam pred a po cvičeni bielkoviny zn.Vitadu, ochrania svalovinu a chudnem z tukov, minam svoje tukove zasoby

draik
15. okt 2016

Základ je pohyb dostatočne dlho a na nízkej tepovke. Žiadne tabletky ani nič iné nepomôže omnoho lepšie spaľovať tuky. Navyše tuky sa nespaľujú samé.

luna379
15. okt 2016

Šport a zdravé jedlo

ulicanka
17. okt 2016

hahaha, rok som drala poctivo spinning, doma Jill, Bob Harper, kazdy den ako trud, a vysledok? 2kg za 5 mesiacov, potom vobec nic a to som naozaj davala pozor, co zjem. Teraz pri bielkov. kokteile pred a po cviceni som dala za mesiac 7kg dole. takze ma to svoj ucinok, kedze nechudnem zo svalov ale z tukov. Sportovci mi to poradili, aby som ochranila svalstvo. poradili mi to cyklisti,ktori vedia, co treba. mne to pomohlo. a stoji to par eur.

evittam
17. okt 2016

@ulicanka Váha je len číslo - aj to si treba uvedomiť. Čiže ak si "drela" ako hovoríš tak si išla určite dole na cm a spevňovala si telo. Čo mne po schudnutí úplne stačí.
Ja si dám raz za čas pred cvičením L-Carnitine, to je všetko.

lenka_samorin
17. okt 2016

Mne sa pri chudnutí najlepšie cvičilo ráno nalačno 🙂 @ulicanka pošleš mi prosím do správy značku toho kokteilu? Ďakujem.

vlzanka
18. okt 2016

Ja pred cvicenim dam 1 tabletu L-carnitinu...je to spalovac tukov kt. ma efekt jedine pri fyzickej aktivite..je to aminokyselina

limoncino
18. okt 2016

pohyb

erickatt
18. okt 2016

Moc moc sa omluvam ale toto musím..naj na tuky?. KREMATORIUM????

zdraviekrasapreven
Odpoveď bola odstránená
Zobraz