Ahojte, dajte mi prosim nejaky tip, co robit aby, som mala ploche brucho. Okrem cvicenia lebo na to sa neviem nahovorit a nie je to pre mna. Existuje nejaka dieta? Alebo nejaky zazrak? 🤦🏻♀️ Dakujem.
Vlastná skúsenosť. Zázrak existuje, volá sa cvičenie. Ako píše vyššie anjelicek, bez toho to nepôjde, pokiaľ nemáš geneticky ploché brucho. Brucho sa robí zdravou stravou s nízkym obsahom tukov a cvičením.
okrem cvičenia nepomôže nič. Tuk musíš premeniť na svaly a v tom ti strava nepomôže. nevyformuje ti brucho.
Nechceš ešte prehodnotiť to cvičenie? To ti tiež vie pomôcť.
Brucho sa v prvom rade robí v kuchyni 😉
Ak je to len trochu tuku v okoli pupku, tak liposukcia. Ale ak mas balon, tak bohuzial.
ziaden zazrak neexistuje, ak ano ver ze by ho vyuzila kazda zena 🙂 zaklad je strava, ta tvori 80 perc. a cvicenie 20 perc. nemusis chodit do posilky, dnes sa uz da cvicit aj doma, kedy chces a kedy ti to vyhovuje, napriklad Jany landl ma super online program a za 6.90 mesacne....alebo skus bicykel, korcule, nejak sa hybat musis aby si si tu postavu aj vytvarovala
Brucho sa robí v prvom rade v kuchyni, potom cvičenie... V mojom prípade stačilo zrušiť sladkosti, polotovary, tučné maso nahradiť chudym, rybou, bielu ryžu hnedou, biely chlieb celozrnný a šlo to... Cvičím 5 krát za týždeň po 20 minút pred tv a chodím s malým na dlhšie prechádzky, ide to pomaly ale ide
Zázrak sa volá racionálne stravovanie a cvičenie. 🙂 Brucho dáš v zásade dole aj bez cvičenia, lebo základ tvorí strava, no ak ho chceš mať aj pekné pevné (mimochodom, pevné brucho výrazne prispieva k pevnému jadru tela, teda aj k zdravej chrbtici), tak sa bez cvičenia nezaobídeš. 🙂
cvicenie ti aj tak nepomoze, mne pomohlo len hladovanie a minimalny príjem kalorii, co asi nedáš, lebo väčšina zien to vzdá a radsej si dopraje alebo aj zacnu ale nevydržia. Neviem ci zvládneš raw food alebo vegansku stravu jest niekolko rokov, je to skor životný štýl ako diéta inak ti nepomoze nic ak nemas od prirody a geneticky byt chuda s chudym bruchom tak len hladovka inak nic a pocitaj s tym ze ak to nedas nastúpi jojo efekt a s brucha bude pneuservis.
Este tu nezaznelo, ci si po tehotenstvach, po porodoch, totiz, moze sa jednat aj o diastazu a na to pomoze jedine cvicenie, ale SPRAVNE, vo vaznych pripadoch operacia, lrnze ani ta nie je zarukou, ze sa Ti to casom "nevytaha", ked nebudes spravne cvicit a spravne dvihat veci v beznom zivote. Tam treba posilnit stred tela a spravne dychat. Ale to nielen u zien, co uz maju diastazu, ale aj ako prevencia. A ja tu teraz teoretizujem, lebo tiez to mam. Mam aj nadvahu, to ano, takze ked sa mi to zopne v hlave vsetko a dieta bude ku mne kus milosrdne a dovoli mi byt aspon trosku oddychnuta, tak pojdem na to.
Ja som teda fakt chuda,tuku mam tak akurat ale ploche brucho proste nemam. To treba doformovat jedine cvicenim...
Ked pre teba nie je cvicenie, genetika nebola milosrdna, tak ploche brucho mat proste nebudes... Dieta ti pomoze dat dole tuk, ale nie tvar brucha, ktory je prirodzene taky zaoblenejsi u zien... zazrak je to cvicenie - nic ineho veru...