Čo mám jesť na raňajky, obed a na večeru počas chudnutia?

lucia851
25. máj 2020

Ahoj poraďte co jest na raňajky, obed ci večeru pri chudnúť? Potrebujem schudnut lebo už som fakt tlstá a viem ze aj pohyb potrebujem

kittykat22
25. máj 2020

@lucia851 na konikovi je vela dievcat, ktore maju kompletne jedalnicky v albumoch, recepty, postupy, nafotene fit jedla. Skus pozriet mozno podla # alebo ti mozno ine baby poradia. Maju aj 200 fotiek - a fakt super napady, jedla. Ja ich nesledujem, tak neporadim.

matus7030
25. máj 2020

@lucia851 chudnutie nie je o ničom inom, len o kalorickom deficite. Proste musíš viac vydať, ako príjmeš. V podstate môžeš jesť všetko, len sa treba naučiť čo ako kombinovať. A pozor, nie je dôležité len koľko kalórií prijmeš, ale aj koľko tukov, sacharidov, či bielkovín. Jedine co mne naozaj funguje je presne toto. Odporúčam na začiatok používať aplikáciu kaloricke tabulky, ktorá má naučila, koľko čoho jedlo obsahuje. A jasné, potom ešte pridať ten pohyb, ale strava je základ.

osky
25. máj 2020

Je tu vela cerstvych tem.co tak hodit pod lupu?

daganov
26. máj 2020

@lucia851 je tu more tém o chudnutí, kde ženy opisujú svoje skúsenosti. Nepomôže ti, keď ti niekto napíše, že ráno ovsené vločky s jogurtom a na obed rybu, keď neznášaš vločky ani rybu. Sama si musíš zostaviť jedálniček podľa toho, čo ti vyhovuje, aby si na ňom mohla dlhodobo frčať. Pozri na stránku https://www.chudnutie-ako.sk/, nájdeš tam všetko, čo potrebuješ vedieť.