Baby čo hovoríte na moje brucho? Neviem pridať fotku
Fuuu. 😳Diastaza? Alebo nejake problemy s travenim? 😳 Bola si na nejakych vysetreniach? Cekiakia, intolerancie?
@mamamasama nebola som :( hrozné to vyzerá nazivo
Ja mam 50 kil. Rano brucho ploche a vecer? No ked pojem blbosti a tiez mam pred menzesom, tak pomaly ako ty 😁. A navyse zle stojis. A kolko mas kil/vysku?
Daj si detox čaj a espumisan🤷🏻♀️
to len tak z ničoho nič si zrazu mala takéto brucho a tri mesiace to je tak stále?
To isté mam. Ráno brucho krásne ploche a večer hrôza, ako v treťom mesiaci. Ide ma poraziť...ale neviem o tom ze by som mala nejakú intoleranciu..
mala som na strednej spolužiačku....tá tvrdila,že sa prejedla hrušiek a preto je zdutá....o pár mesiacov porodila...tie hrušky jedla v prvom a treťom ročníku 🙊 ale to len tak,mimo témy...
Za mňa strava mlieko, vajcia, lepok?
No pocka, pockaj. Kolko vazis,kolko merias? Kolko mas rokov? Rodila si? Mas deti?
Ako sa stravujes? Pribrala si v poslednej dobe? Je to sprevadzane nejakymi dalsimi tazkostami? Krce, hnacky, zapchy?
@liv1 a aj cvicis? Ze keby sa spevnilo brucho, ci by tie organy tak nevytrcali? Ja sa neviem dokopat zacat znova, ale ked som cvicievala, tak mi to tak neodstavalo, aj ked to tam bolo. Najlepsie ked mam dietu a dam si len ryzu na obed a vecer mam stale ploche brucho 😀 , u gastrologa som nepochodila, mam si dat vybrat najskor zlcnik a ked mi budu problemy pretrvavat, budeme riest dalej
Sup gastroenterologovi
no asi nič....daj do komentára