baby som nepocujuca,jednoduche vysvetlenie tak aby som pochopila🙂 ..... som chuda len chcem mat pevny zadok,co by ste mi ake cvicenie poradili?chcem mat pevny inak mam makky ako koza ovisnuta:(dakujem za rady
a aky nazov mam na youtube najst?vdaka
Bob Harper má také cca 10 min video zamerané na zadok A má aj 20 min video na spodnú časť tela..na YouTube ho asi tiež má A je to riadna pecka A dá zabrať vrelo odporúčam...po pár cvičeniach som cítila že sa mi nohy menia ( som viac cvičila na spodnú časť tela).
Drepovat, drepovat a ešte raz drepovat 🙂
@bohumila1988 a si chuda tiez?pytam sa ci pri takych je sanca spevnit si.a aj ked mam 36rokov?
@rose32 hihihi no chudá nie som...po cvičení som mala problém sadnúť A vstať z WC na začiatku...A každý môže spevniť...to sa jedná O svaly... Svaly ti začnú pracovať... Dôjde K zväčšovanie svalových vláken...keď si chudá je to istá výhoda, lebo už nemusíš čakať kým tuk " ustúpi" a bude vidieť svaly... U tučnejšie cítiť sval ale dlhšie si počkajú na optický efekt, keďže majú tukovU vtstvu hrubšiu...
Mne sa tie cvičenia páčia lebo sú krátke A intenzívne... A cítim výsledky... Má aj na brucho také 12 min video A aj napriek mojej váhe sa mi začínajú formovať vrchné kocky a netrvalo to tak dlho 😉
@bohumila1988 ozaj?ale asi tazko si spevnim ked sa mi nema z coho robi svalstvo:(
A prečo sa ti nemá z čoho robiť svalstvo?
@rose32
@bohumila1988 ja som len koza:(
@rose32 neboj...každý má svaly.... Takže ti má čo rast len cvičiť A dostatok bielkovín 😉 A trpezlivosť 🙂
@bohumila1988 a kedy by som videla ze sa mi spevnuje?necvicila som nikdy,byvala som oslobodena od telesnej:(nemam skusenost,
svalstvo naberas ked cvicis tazkou vahou, skus mrtvy tah , neviem kolko dvihnes , ja tiez momentalne zadok cvicim s 10 kg vahou, ak cvicis bez vahy, tak sa ti len zmensi zadok
drepy a chodit po schodoch hore...
@sense
@bohumila1988
@sissy27
@cekankacamomille dakujem vam babenky pekne za rady vazim si kazducku radu 🙂
@rose32 skus toto
https://www.youtube.com/watch?v=mGvzVjuY8SYje to komentovane v anglictine, ale uplne ti staci pozerat, najprv kazdy drep ukaze a potom ho v realnom case odcvici, cize presne nasledujes video 🙂
Drepy, drepy, drepy 🙂 , vypady (dopredu, doboku), lahnut na chrbat pokrcit nohy a dvohat zadok (ako najvyssie sa len da) 🙂
No baby.....ja už dlhodobo cvičím, a zas mám taký problém, že svaly na nohách a zadok nikde...jak dve vrecká soli :/ Z tých drepov mi max nohy zhrubli, ale zadok sa veselo vyškiera do spodku :/ Tak ja už neviem, ako to mám cvičiť....
ako uz bolo povedane - cesta vedie cez drepy, drepy, drepy
ale s tazkou vahou - tazkou znamena fakt tazkou, v kazdej serii pyramidovo vacsie vahy... posledna seria s takou vahou, aby si zvladla 2-3 opakovania.
velmi tiez zalezi na technike drepu (idealne, nech Ta pri nich sleduje niekto, kto tomu rozumie).
Robit drepy technicky zle je horsie, ako ich nerobit vobec
ak to budes robit tak, tak sila pojde hore - po par tyzdnoch budes vladat drepovat s ozaj velkou vahou.
vsetky tie baby s "dokonalymi" zadkami drepuju v pohode s 80-100 kg (1-2 opakovania)
Bol harper
drepy, jazda na bicykli, kolobežke
@cekankacamomille
@rose32 najlepšie aj s kettlebell 🙂 🙂
@zuzkalujza ďakujem a koľko kg nech by to malo byt?
@rose32 výpady, squaty - na youtube nájdeš dosť videí 🙂