Na nete koluje take video ze pijú kávu s citrónom a ze chudnú s toho, mate skúsenost? Ma sa to pit ešte horúce alebo vlažné
Ak niekto považuje za zdravé chudnutie že sa z toho poserie tak potom fajn
Môj kolega si kávu s citrónom zalieval, keď mal noc pred tým bujaru a veľmi veľa toho popil.. Tak aby vedel cez deň na nohách stať
To nie je na schudnutie, to je fakt na posratie 😀
@viestta však ale len na chvíľu. to máš ako toho "dukana", či ako mu nadávajú.... tzv. JOJO efekt 😀 najprv sa vyserieš a potom sa nažerieš 😀
tato tema tu bola tak 3 tyzdne spat 😅 zjavne to vyskakuje na fb
NEEXISTUJE ŽIADNA SKRATKA
žiadne diéty, žiadne takéto pokusy, ako je tu už spomenuté je to nezdravé chudnutie
Keď chceš schudnúť zmeň stravu a začni cvičiť
Kde na toto chodíte?🤦🤦
Na nete je aj video pitva mimozemstana on na tuto dietu doplatil zivotom tak strasne schudol ze len oci mà velke.
fuuu tak toto sila.... chudnúť treba s rozumov a nie s experimentovat... da sa dopomocť s vyrobkami , ale treba sa hýbať, cvičiť, a jesť... Živiny telo potrebuje inak si zavaríš na zdravotné problémy... ak sa chceš dozvedieť viac link na skupinku... https://www.facebook.com/groups/550732699544104 poradime ako nato... aj sa najestť aj si zacvičiť a schudnuť...
Fuu, tak najprv si dam kvalitnú kávu a buchnem do nej citrón hej? Raz som skúsila s maslom, ked to bol viral a skoro som sa fakt po…..
no ak budeš za deň mať iba tú kávu s citrónom, tak zaručene schudneš 😀 ešte aj ušetríš na strave 😂
Jasne, myslia si ako krásne chudnú a pritom sú len dehydratované.
lesana25 zuzanka.zuzu sasanka605.. otvorila som tuto temu , lebo tu kazdy poukazal len na tu kavu a nie nasmerovanie k spravnemu postoju ako schudnut.. =(....... chcela som poradit, kazda sme niekedy vyskusali nejaku blbost.. =)
@dodik221 ved hej, ja to maslo v káve. Jedine nasmerovanie je úprava stravy, väčší vydaj ako príjem ak chces chudnúť a pohyb.
@sasanka605 aj ja kokosovy tuk do kavy.. =) to blbost.. ale ja chudnút nechcem ako tak, skôr centimetre dole, ale to s civčenim, teraz sme aj elipticky trenazer kupili, jašia sa aj chalani, kedže už nie sme celé dni vonku..a nemám ťoľko času ani na seba... ja som za zdravú stravu aj za zdrave vyzivove doplnky vitaminy, ale aj zhreším , mám rada jedlo..=).. pohyb... chcela som poradit..ale aj ja som si v zivote presla , ze som schudla po detoch sice 5 kil len navyse.. ale cvičením , kojením, metabolizmus inak pracoval.. teraz mam spomaleny, už nemám 28 =)a tak.. ale napriklad som na zakladnej aj dost schudla v 8 rocniku.. bola som viac pri sebe, decká boli hnusné ... a vtedy som tiez experimetovala, ratala kalorie vela cvicila, či nejedla a brala chrom vtedy..skušala, kým som došla nato , čo je aj zdravé a prospešne pre telo. Staršia , viac rozumu pri detoch viac dbaš aj na jedlo.. teraz sa skor potrebujem nakopnut na cvicenie sama.. zmenit pomer svaly tuk... to sa mi obratilo.. aj vekom aj stym co je teraz , stres , doma učenie s deťmi, homeoffice... zakazy ... tak som chcela podporit... davam do skupinky aj cviky ,ktore sa daju doma zacvičit, alebo recepty, a sme tam baby ,ktoré si aj poradíme... =) pekkný deň
No fuj, to sa radšej nebudem prežierať a tak schudnem
Neviem ci sa z toho chudne, ale kedysi davno v 80rokoch si pamatam ked bol niekto opitucky a chceli aby sa rychlejsie prebral spravili mu turka s citronom. Ci to fungovalo uz nepamatam bola som decko este🤷🏻♀️
Toto je recept na silnu migrenu nie na chudnutie..