Ahojte, zaujimalo by ma, ci aj vy po pribrati co len 1-2 kil na vahe citite, ze je vam tesne oblecenie?
Vaha mi po zime ukazuje cca 2kg navyse, ale uz citim, ze niektore nohavicky, ktore mi boli predtym akurat, teraz nemozem ani nosit, lebo ma hrozne tlacia, rifle detto, aj na leginach to trochu citim.
Neviem, ci je to aj typom postavy, kazde kilo navyse mi ide len do bokov, nikde inde, inak som chuda. Hneva ma, ze potom pomaly co kilo navyse, to nove oblecenie.
Dufam, ze s teplejsim pocasim pride aj viac pohybu a dam to dole, zatial si vsak asi musim pokupit nove veci.
Nie, vobec. Mne bezne lieta hmotnost 2kg hore dole
Ja len na podprsenkach🙈😂😂😂priberam velmi do hornej casti tela po 2porodoch..inak keby mi brusko neostalo take ake je, tak nohavice obleciem tie, co som nosila na strednej skole😀ale teda na prsiach mi kazde kilo vidno, to je fakt
Pri 2kg absolútne necítim, žeby ma niekde niečo tlačilo.
ja cítim aj pri pribratí kila, proste mne to vždy udrie nohy a boky, takže keď nosím mega vypasované rifle, tak veru kilo hneď cítim, že ma hryzú gate
ja to cítim, ale je to po pôrode, čiže sa mi zmenila postava reálne sú to “len” + 2 kila, a u mna sú veľký problém nohavice- tie kila sú v brušku takze nohavice, čo som nosila pred pôrodom nemôžem- síce ich zapnem, ale to brucho mi vidno - no celé zle proste 😂
@savanna áno, ja priberiem počas cyklu z vody 1-2kg bežne väčšinou po ovulacii.. Normálne mam pocit ze som pribrala tak 10 😂 a v zrkadle sa vidím akoby som pribrala strašne a postavím sa na váhu a nič 1 kg... Ale tiež mam postavu, že chudé brucho menšie prsia ale väčšie stehna a zadok.. Môže to byť aj tým 💁♀️
Ani nie 🤷♀️ 1-2kg dám kľudne do dvoch dni dole
@savanna Ano. Na obtiahnutom obleceni vnimam kazde kilo.