Čím znížiť chuť do jedla?

buxus24
2. apr 2022

Ahojte
zháňam niečo na zníženie hmotnosti niečo s čím by som nemala pocit ze musím stále jest.
Cvicim jogu.no chcem to ešte podporit.
Aj niečo na odvodnenie Forfeminu som skúšala no hľadám niečo iné.
Ďakujem za odozvy

tosomja
2. apr 2022

@buxus24 joga je na chudnutie? Tak nesprávna kombinácia joga a forfemina. Forfemina som brala v lete keď mi opuchali ruky a nohy.
Treba sa hýbať a piť veľa vody.

buxus24
autor
2. apr 2022

@tosomja
Forfeminu som brala pred jogou nie teraz. Vody vypijem 2,5-3 litre denne. V tom to nebude. A hýbať sa snažím stále.

dadis
3. apr 2022

@buxus24 Hlad je prirodzeny. Netreba ho tlmit. Aby si schudla, mala by si jest kaloricky menej nez teraz, ale nehladovat. Stiahni si kaloricke tabulky. Tvoja strava by mala obsahovat dostatok zeleniny (surova, varena, dussna, pecena, kysla) a bielkovin (biele maso, sunka, mliecne vyrobky, strukoviny, vajcia..) a zlozitych sacharidiv (pecivo, uprednosti celozrnne, grahamove, cierny chlieb, razny, cestoviny, zemiaky,ryza) a ovocie v rozumnej miere. Opatrne s olejmi, orechami, maslom, syrmi nad 30% . Jedz bud 3x alebo 5-6x denne, na tom nezalezi, len by si nemala byt hladna. Zapisuj si jedlo do kalorickych tabuliek. Aj aktivity sportove. Kazdy den vy si sa mala snazit byt v miernom deficite, ak sa to nejaly den nepodari, nic sa nedeje, pokracuj v usili. Joga je super, na chudnutie je vsak lepsia kombinacia aerobneho cvicenia (rychla chodza, pomaly beh, bicyklovanie) so silovym (posilnovna, cvicenie s vlastnou vahou, tazsimi cinkami).

lenkakravcova
3. apr 2022

@buxus24 Vraj dosť pomáha prestať veľa soliť a koreníť. Skus do všetkého dávať 2x menej soli a korenia. Vraj to dosť zníži chuť do jedla (lebo koreneneho zje človek viac).

norika23
3. apr 2022

Diterpex..nemam odskusane