Ahoj, je tu niekto kto mal jedálniček od Barbory Gamanovej, ktorá má na FB aj IG stránku ako je v nadpise tejto diskusie...? Skúsenosti, recenzie...? Ceny sú vysoké,tak či to podľa vás stoji zato. Ďakujem
@roxana61 nemam jedalnicek od nej, ale mam z tejto aplikacie, pouziva ju mnoho vyzivovych poradcov a trenerov… recepty su tie iste, akurat prijem je vypocitany (mal by byt) konkretne na tvoju osobu, a uz jednotlive jedla vacsinou ti navoli osoba ktora ti jedalnicek robi… ja mam verziu s uplne vsetkymi jedlami, tak si vyberam… a schudla som cca 13 kg … opakujem ale ze s nou skusenost nemam, ale tento jedalnicek nie je najhorsi, treba mat len stastie na to ze sa trafi do chuti…
@roxana61 Ja mám jedalniček od Gamarovej. A hneď som oľutovala, škoda peňazí . Držala som sa ho 2mesiace a dlhšie som trpieť nemohla .Tie recepty je jeden odpor. Väčší grc som nejedla , také kombinácie jedál čo dala do tých receptov , bezhlavo . Aj keď som jej napísala , že aké suroviny nemám rada , dala mi ich tam . Takze 2mesiace som na ranajky mala len jedno to isté jedlo na obed som striedala 4jedlá a na večeru 3. Ani som neschudla koľko som chcela a keď som jej to písala že kde je problém , odpísala mi že viac nepotrebujem schudnúť . WTF !…..Tak som si nastavila svoj vlastný režim a schudla som hneď pekne a bez hnoja v ústach .
Ja som si nakoniec ten jedálny objednala a popravde tiez ľutujem. Chudla som len prvý mesiac, potom sa to zaseklo. (Skúsila som 2x s odstupom q rovnaký scenar) Najviac ma hnevala komunikácia s nou, trvalo dlho kým odpísala, niekedy až na druhý mail a I to, akoby len ho zbežne prešla a odpovedala na kazde desiate. Neprimerane veľmi prehnaná cena..
Baby aj mna by zaujimala ta aplikacia aka je to?
@roxana61 ahoj ja som sice od nej nemala ale takýto plán ako dava ona som mala... Je to plán ktorý tuším využívajú aj poradcovia v extrémnych premenách. Každý plán je na mieru 🙂 Mne pomohol a aj kamarátka co ho mala dala krásne dole 🙂
@majka879742 vies mi poslat prosim do ip ako taky plan vyzera? Ja mam toez od trenera ale mne tristvrtina z toho nechuti 🤦♀️
@silvia3121 ahoj rada by som ale keďže som to mala vytlačené len a to bolo cca 4 roky dozadu tak to už nemám :(
@majka879742 je to len vytvorene cez rovnaký program. Jedálny zostavuje už konkrétny poradca alebo ako ich nazvať. Teda v extrémnych Michal Pálenik a tu ona. Ona nastaví kcl, jedlá,zloženie....ten program len vygeneruje rozloženie energie, cholesterol v jedle a podobne
@majka879742 dakujem krasne aj tak za ochotu ❤️
@silvia3121 ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera
@kacusik69 dakujem skusim nieco z toho 😊
@silvia3121 to je len priklad… tych receptov tam je cca 550, bez “vynimiek” a obmedzeni… + je to nastavene na konkretny prijem konkretnej osoby, aby to fungovalo, treba mat nastavene vlastne “parametre”
Ja osobne som si jedalnicek vytvorila, no neriadim sa nim od A po Z, skor sa chodim inspirovat receptami, uz sa stravujem podla vlastnej chuti tak aby som naplnila kcal a mala vydaj vyssi ako prijem, plus nutricne vyvazene jedlo
kto robi tieto jedalnicky, ti dokaze vytvorit plan na mieru, s obmedzenim potravin ktore napr. nemas rada alebo mas na ne alergiu a podobne… vtedy je samozrejme alternativ menej… ale konkretne tie priklady ktore som uviedla, absolutne nemusia sediet tvojim “potrebam”, myslela som ze chces vidiet vzorovy jedalnicek/vzorove jedla z daneho jedalnicku… je ich tam dokopy niekolko, vseobecny, so znizenymi sacharidmi, v tehotenstve, tusim aj vegetariansky, max. 5 surovin atd. (ja mam ten vseobecny na 5 jedal denne cca 110 alternativ z kazdeho)
@roxana61 za mňa otras, drahé a o ničom