Chudnutie za pomoci tabletiek

ralka
28. dec 2013

Baby prosim o radu rada by som schudla za pomoci niejakych tabletiek nakolko som 3.mesacie po porode a februari ideme na svadbu a chcem vyzerat ako zena a sama to nezvladnem preto by som skusila niejake tabletky kedisi davno som uzivala adipex ale teraz ich nemozem zohnat 😠

luba28
28. dec 2013

@ralka daj sa na 90 dnovu dietu a o mesiac si pyrana,....mne tabletky nezabrali ziadne a ked tak 3-5 kg a to je nic,.... 🙂

ralka
autor
28. dec 2013

@luba28 jaj ale ja potrebujem aspon 10kilov schudnut aby som troska vyzerala a mohla si dat saty na seba lebo teraz mam na sebe 12-14kilov navyse a to do 22.2 nechudnem

luba28
28. dec 2013

@ralka ja som tu dietu drzala len mesiac a to nie presne a 11 kg som isla dole,.....kolegyna v praci az 16 kg,...ale ona isla presne podla knihy,....

ralka
autor
28. dec 2013

@luba28 wau a mozem ta poprosit niejaky link alebo kde zistit ako sa stravovat lebo ja nemam tu knihu a neviem ako sa tato dieta drzi

luba28
28. dec 2013

@ralka daj si do googlu 90 dnova dieta a tam sa da objednat,...su dve diely,ale ten druhy je len udziavaci a to je v podstate to iste,.....mne stacilo 30 dni,....na 100% funguje,....tam sa kazdy den je nieco ine,ale v podstate vsetky zlozky z potravy su tam zastupene,......

aelinka
30. dec 2013

skúste prírodný a pre telo prirodzený spôsob chudnutia pomocou čisto prírodných produktov vyrobených podľa starej čínskej receptúry, syntetické lieky sú pre telo neprirodzené..viac info na http://www.okg-fit.cz/zdravieapriroda, a samozrejme zloženie stravy je dôležité + pohyb .