Ahojte chcem schudnut s brucha po sekcii.Mam ho uplne spadnute a ovisnute.Som 2 mesiace po porode.Este kojim co mam robit.
@denulienkad No dávaj bacha.Ja som začala po sekcii asi po pol roku a to rovno taebo a roztrhla som si vnutorné štychy.Takže naozaj bacha 🙂
@denulienkad pridavam sa k tebe. Ja som skoro 5m po sekcii, ale este som nenabrala odvahu, no v lete s tymto bruchom asi ani na plaz nevleziem. 😖
@denulienkad cvicit najskor 6m po sekcii. Ja som,aj chodila a,nic,brucho ostalo, a po 2.sekcii som,uz 23 m.,len ja mam rozostupene brusne,svaly,tam,cvicenie vela,nezmeni,u mna skor a len operacia.
u teba je,sanca,ze kojenim.postupne,odide. Aj,mne odislo,ale nie hned,vravi sa,ze kolko nosis dieta v brusku,tolko treba na,regeneraciu a n to,nez sa vsetko vrati do predoslych kolaji.takze vydrz.
ja som bola po oboch cca do,polroka na povodnej vahe,ale brucho ostalo.
Ahoj, já jsem 10 měsíců po sekci, břicho mám pořád. 2 měsíce zpátky jsem začala trošku cvičit jógu, tak se mi zdá, že se to malinko zmenšilo, ale mám to strašně ochablé.Cvičitelka říkala, že to je i tím, že jsem měla hodně velké břicho v těhotenství. Zatím pořád kojím, tak to s cvičením nepřeháním. A asi bych doporučila cvičení po sekci konzultovat s doktorem a začínat pomalu. Na rehabilitaci mi poradili začít až po 6-ti měsících a nejdřív cvičit spíš ty boční svaly.
najskôr 6m. po sekcii,v bruchu máš milion stehov,šije sa to v 7mich vrstvách,takže 2mes. po operácii je skoro začínať s cvičením...ak by niekto chcel knihu s cviknmi Preč s bruchom,tak mám....
Ahoj, ja som po sekcii 19 mesiacov a stale nemôžem cvičiť všetky cviky na brucho, páli to sem tam. Brucho mam už ako pred otehotnenim len mam troska ochabnutu kožu, voľným okom nevidieť. Chce to čas.
Mna uz nic neboli.tak uvidime no.
Ahojte viete mi niektora poradit ci by som mohla po sekcii zacat pomalicky s byciklovanim na stacionari doma,potrebujem aj ja schudnut surne z brucha mam ho jak vo 4 mesiaci a ovisnuteeee boze.som tri mesiace po porode.co vi na to?
ahojte 🙂 ja som začala cvičiť po 3 a 1/2 mesiaci (lebo ma nič nebolí) s trénerom v posilke, zatiaľ cvičím 3. týžden a som ok aj jedalniček mám upravený.
Brucho mi už celkom pekne kleslo ( samozrejme ešte mám brucho) cvičiť plánujem do konca mája tak uvidíme výsledok, tréner ma aj fotil tak potom pridám aj foto 🙂
( samozrejme nekojím)
držím Vám palce
Tak este pockam aspon do konca marca to bude tiet 3 apol mesiaca a zacnem pekne od zaciatku aprila,inak ma tiez vobec nic neboli.
No pokial si dva mesiace po porode a nechces si potrhat ranu z vnutra tak pockaj s tym cvicenim este take 2-3 mesiace ...davaj si zatial stahovaci pas