Chudnutie z bokov

bambulocka
7. jan 2014

Babenky ako schudnúť z bokov? Máje niektorá nejakú radu? Mám ich hrozné ☹ Ďakujem za rady

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sashabb
7. jan 2014

@bambulocka treba cvičiť 😉 beh je najlepší, no ak ťa to nebaví tak jednoznačne orbitrek. Ale treba cvičiť na najnižšej záťaži aby si chudla, nakoľko ak si záťaž dáš, budú sa ti tvoriť svaly 😉

bambulocka
autor
7. jan 2014

@zazvorka87
@zazvorka87 mam 98 ale najhorsie ze mi to tam vycnieva ☹

bambulocka
autor
7. jan 2014

@sashabb Ďakujem cvičim ale nie moc. Stravujem sa zdravo uz pol roka a boky nie a nie zhodit ☹

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
snehulienka99
7. jan 2014

jednoznačne výpady a drepy ;)

zivika
7. jan 2014

@bambulocka kazda mame kriticke oblasti, mne sa to zase drzi na bruchu a dole to ide az ako posledne🙄 tiez si myslim, ze orbitrek je na zadok idealny, ked som na nom zacala cvicit, tak zadok isiel dole ako prvy...inac, ak mas postavu hrusky, tak to pojde ozaj tazko, v podstate najskor zhodis vsetko ostatne a az ked uz telo nebude mat nikde inde tuk, tak pojde aj ten na bokoch...takze hlavne vela trpezlivosti 😉

bambulocka
autor
7. jan 2014

Ďakujem za rady🙂

lublanka
7. jan 2014

Ja cvičím na vyčnievajuce boky tak že si lahnem na bok a dvyham nohy teda jednu kedže som na boku a keď mám čas tak ešte na otočnom tanieri..super vec 🙂

alex31
7. jan 2014

@bambulocka ... v prvom rade sa zamysli nadtym ake boky mas ... teda je to nabratym tukom alebo kostami ... ak je to len tuk na nete najdes vela dobrych cviceni ... no ak je to kostami tak ta nepotesim ale s tym nic nenarobis ...mozes cvicit kolko len chces s kostami nepohnes ... ale mozes to opticky oklamat a to tym ze jednoducho siluetu vyrovnas vypracovanymi ramenami a celkovo hornou castou tela a boky len pekne spevnit ...

gzzzl
8. jan 2014

Ahojte maminy, ktora ma zaujem ponukam e-booky - povodna cena 14,90. Celkom su 4 v PDF formate za 2,-
http://www.cojestpocviceni.sk/
Z fitka do kuchyne, alebo čo jest po cvičení a nepribrať - 68str.
Hriešne dobré a zdravé sladkosti 31 str
Zdravé fitness polievky 23str
Vianočné dezerty bez výčitiek 31 str
info v IP

kablika
9. jan 2014

Turistika u mna fungovala skvele, ale ze fakt do kopcov....