Ahojte, baby zaujimalo by ma, ci niektorá z vás skusila schudnut takou dietou, že jedla iba surovu stravu, vela som o tom citala, ake je to zdrave. 😅
@cherry1981 skor ti to odporucam v sezone, nakolko dovazane ovocie a zelenina v tomto obdobi stoja za prd. je to bez vitaminov a zivin. Ma to blahodarne ucinky nielen na chudnutie ale najma na zdravie.
este k "instrumentom" k surovej strave potrbujes v kuchyni blender, dzuser, dehydrator, mandolinu a spiralovu supacku
@briketa Ty sa stravujes alebo si sa stravovala touto stravou? Ja mam doma aj knihu kde je pekne vsetko rozpisane. Je mi jasne ze to bude financne narocne 😅
baby, myslíte že by to bola vhodná forma stravovania aj pri kojení?
Drzala som ju par mesiacov, funguje vyborne, aj ked pre mna to nebolo lahke...😉. Zo zdravotneho hladiska je to super vec, schudne sa len na vahu, ktora je telu prirodzena, ak niekto trpi podvyzivou, potom z nej priberie, tekze je pre telo velmi prospesna. Poznam ludi, pre ktorych je to zivotny styl a funguju na nej dlhe roky...klobuk dole...😉. Myslim, ze je vhodna aj pri kojeni, lebo ak sa drzi spravne, dodava telu vsetko, co potrebuje. Mozno treba jest castejsie. Problem je podla mna len na zaciatku, ked je babo male a moze ho nafukovat a samozrejme orechy a dalsie alergeny...
@cherry1981 v interavaloch, stale urcite nie. je to extrem. hlavne financne dost narocny, ked clovek musi krmit celu familiu. ale je to skvela vec.
@leamato musis jest ryby aj morske zivocichy len surove. to sa pri dojceni neodporuca. ja som uz otravu mala dvakrat (morskych zivocichov nevies stopercentne nikdy odkontrolovat) a som rada, ze som vtedy nekojila.
@cherry1981 ahojcek prosim ta vyskusala si tu stravu?Ja sa tiez zacinam zakradat do tajomstiev tohto stravovania....musim si toho ale precitat viacej...daj vediet ako si dopadla 🙂
@kathrin17 Ja som na tej strave vydrzala dva mesiace 😒 Bola mi stale velka zima, ale aj na FB ak si tam je skupina ludi ktory sa stravuju iba raw stravou takze tam sa tiez o tom vela dozvies. Ja planujem zase ale pomaly predtym som sa rychlo do toho pustila a to asi tiez nieje dobre
@cherry1981 a ako prosim ta vyzeral tvoj jedalnicek za tie dva mesiace ?
pri kojení takú dietu určite nedodržiavajte http://akoapreco.com/je-chudnutie-pri-dojceni-bezpecne/ .. je to celkom fajn dieta, ale iab na určitý as že napríklad na týždeň alebo 3-4 dni a inač sa treba stravovať normalne pestro a aj varenú potravu a mäso
@cherry1981 je to super, ale priprav sa na financne velmi narocne stravovanie. dzusovsnie cerstvych surovin vo velkych mnozstvach, sushi kvalita ryb ( uplne cerstve), cerstve klicky, ovocie a zelenina ktore nie su prave v sezone a tym padom omnoho drahsie. vsetky druhy orechov a semien... atd atd makademske, brazilske, semena zo susiek. cerstve hriby, najroznejsie vnate, jedle kvety...
ale strava ako taka je senzacna