Chudnutie - strava

3. dec 2023

Baby schudla niektorá z vás vďaka strave? Viem, že najlepšie je kombinácia strava + cvičenie ale práve tam mi to vždy celé padne. Týždeň max 2 chodím pravidelne cvičiť a potom koniec. Preto som si povedala, že sa nebudem nútiť a skúsim to bez toho. Chcem pridať viac pohybu ale nie vyslovene cvičenie. Ak idem niekam bližšie tak pešo, viac von so psom atď. Len ma zaujíma, či sa dá aj takto zhodiť pár kg, bez cvičenia len si strážiť stravu? Možno ak budem o pár kg ľahšia, bude sa mi už ľahšie a lepšie cvičiť.

missviolet
3. dec 2023

ja som schudla 40kg cisto stravou a chodzou kazdy deb

dievcacitajucelist
3. dec 2023

@missviolet Ahojko a ako si zmenila stravu??? Inak veľký kompliment tých 40kg je úspech

daniela2202
3. dec 2023

@missviolet koľko si vážila?

vanilkovazmrzka
3. dec 2023

Kazdy schudne vdaka strave, ak prijme menej kalorii, ako spali.

tiezjedna
3. dec 2023

kalorický deficit sa to nazýva 🙂 Inak u mňa dosť fungovala aj low carb strava, ale omrzelo ma to, keďže som musela pre ostatných variť "nomrálne"...

misters
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
dievcacitajucelist
4. dec 2023

@misters Dobre ráno, a čo teda jesť? Ja som "závislá" na čerstvom pečive (akú náhradu?) a ts čokoláda ach jaj 🙈🙉

missviolet
4. dec 2023

@daniela2202 vazila som 118kg

missviolet
4. dec 2023

@dievcacitajucelist uprimne nejaka velka zmena to nebola (do fasf foodov a pod som nikdy nechodila, nelaka ma to, nechuti mi tam, ziadny lekar mi vzhladom na vysoku obezitu neveril 😂) vzdy som mala rada jogurty, nahradila som napr cukrovu activiu greckym jogurtom s 0percent tuku kvoli proteinom. mala som rada mozzarellu, tak si davam jej light verziu na veceru s cherry rajcinami a chudou sunkou. prakticky jem to iste len som si nastudovala etikety, kladiem doraz na prijem proteinov a to je cele... u mna kazdy den chodza 2h spravila vela

lasona
4. dec 2023

Však strava je najviac, schudla som 13 kg...najlepšie bolo pre mňa prerušovany post..momentálne mám 55 kg a udržiavam si ich..ale už si dám teraz aj koláčik...chudla som 2 krát v živote a vždy mi to fungovalo..pred tehotenstvom a tam som si váhu vedela udržať...po tehotenstve mi ostali kilá a dala som ich všetky dole....a už len udržiavať....a dúfam ze to tak ostane uz

stanielka17
4. dec 2023

Skoro 20 kg len stravou. Cvicenie je super po inych strankach a urcite ho nemozem neodporucat, ale na chudnutie ti nestaci. Len pre predstavu - ked robis pol hodiny intenzivny kardiotrening alebo HIIT, spalis v priemere 300-500 kalorii, co je asi polovica cheeseburgeru.

monulik007
Odpoveď bola odstránená
Zobraz