Chudnutie so zumbou

konkm819
13. nov 2013

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať či zumba pomáha na chudnutie... potrebovala by som schudnúť s 10 kg a vôbec neviem ako a počula som že zumba by mi pomohla a ktomu troška upraviť jedálniček. Máte niekto s tým skúsenosti ? 🙂

leona45
13. nov 2013

Urcite sa da schudnut, len treba chodit pravidelne a pravdaze upravit jedalnicek.

lopieta
13. nov 2013

ano da sa schudnut, ja tiez cvicim zumbu od jula, zatial minus 3cm v pase a 4cm na bokoch... pred svadbou som tiez zumbovala a schudla som 4 kila a vela cm

konkm819
autor
13. nov 2013

dakujem pokúsim sa aj upraviť jedálniček 🙂

katfan
13. nov 2013

@konkm819 so zumbou schudneš určite,ale musíš 2x do týždňa cvičiť a chodiť na fakt poctivú zumbu,keď na druhý deň cítiš všetky svaly.a samozrejme zdravá výživa

zivika
13. nov 2013

@konkm819 ahoj, akykolvek pohyb ti pomoze schudnut, staci si najst taky, ktory ta bude bavit a budes ho praktizovat pravidelne 😉 ktomu upravit jedalnicek, pit vela vody a dobre si pospat, lebo aj regeneracia je pri chudnuti velmi dolezita...a kilecka pojdu dole jedna radost 🙂

katkabac
13. nov 2013

urcite ti pomoze schudnut zapotis sa pri tom poriadne a cloveka to aj bavi(aspon mna)a samozrejme aj upraveny jedalnicek.Urcite to das....drzim prsteky

konkm819
autor
14. nov 2013

dakujem 🙂 dnes idem na to 🙂

martinka_martinka
31. jan 2014

tak ahojte baby asi zacnem aj ja chodiť na zumbu 🙂 aj ked je to u nas prilis neskoro o osmej večer... ale stoji to za to 🙂 nasla som video realni ludia a realne vysledky, ktorí schudli pomocou zumby 🙂 už som celkom motivovana lebo chodim aj do fitka a zhodila som kilo a pol 🙂 co je pre mna velky pokrok 🙂 pači sa :

https://www.youtube.com/watch?v=kt48To1v7BQ