Ahojte, chcem sa spýtať či náhodou neviete poradiť. Chudnem už nejakú dobu a podarilo sa mi zhodiť 7kg, ale už dva mesiace nič. Ani váha a ani centimetre. A už naozaj neviem čo robiť.
Stravu mám upravenú a pohyb mám tiež. Hľadala som nejaké doplnky, ale recenzie sú rôzne a nechcem tie "čarovné" urýchľovače chudnutia. Za každú radu budem vďačná 🙂
Tiez si myslim, ze ti nevyhovuje zrovna ten druh pohybu, ktory vykonavas. Skus vyskusat nieco ine, iny druh sportu alebo tak. Vysadni napriklad na bicykel🙂 Ja osobne som zacala napriklad chodit na zumbu a kila idu dolu same. Zase na druhej strane si myslim, ze toto moze byt aj v hlave. Nie si proste na chudnutie nastavena.
@ollliv vaha nie je dolezita...odmerajte si na zaciatku cm prsia boky bruho stehna ;) po mesiaci zas a uvidite rozdiel tuky su lahsie ako svaly.....to radím klientom ;) a to by vam mal tiez poradca tak vysvetliť a poradit mne minuly rok sa podarilo dat dole 13kg a polroka si drzim vahu
@zuzkaa1991 nie len váha, ale ani cm. Na nich som niečo čakala nakoľko som už raz na mesiac na váhe zamrzla a zas sa pohla, ale cm sa hýbali stále. Preto z toho začínam byť trochu frustrovaná
Tiez si myslim, ze ziadne doplnky este nikomu realne nepomohli. Dolezita je strava, proste prijem a vydaj. Vela vela pohybu, nic ine ti nepomoze. Samozrejme, ze neviem, ako to mas a ci to striktne dodrziavas - ale mam kamaratku, ktora sa takisto strasne cuduje, preco nechudne, ked stale cvici. Ale to, ze si da cokoladu po cviceni, to uz jej pride ok 😂
Zmenit druh pohybu