Ahojte baby. Zakladám túto skupinu pre všetky ženy,ktoré chudnú alebo začínajú chudnúť s Vitadu
Áno to viem sama. 🙂 Lenže pri takej nadváhe ako mám ja nebudem to riskovať sama. 🙂 uvidíme ako to bude 🙂
Ahojte, ja som zacala, ide to super dole, nemusim cvicit, chudnem zdravo. Ked si zratam, kolko som predtym prejedla, teraz ma to vyjde lacnejsie a chudnem zdravo z tukov, ktore som si predtym zacvakala v strave. Cize supeeer, odporucam
Vitadu je najchutnejsie zo vsetkych bielkovinovych diet. Nielen chudnem, ale si pri tom aj pochutim.
Tiez si myslim, mne to chuti, zasyti a hlavne chudnem, za mesiac som dala 7kg dole, Tesim sa a obleciem uz veci, do ktorych som sa nezmestila.
Dobrý deň chcem vedieť o tom viac a či je to bez jojo efektu.ďakujem
@arkelia Všetky podobné výrobky sú na dve veci. A ak to prestaneš jesť a začneš jesť normálne ako predtým tak je jasné, že sa dostaví jo-jo efekt. Najistejší spôsob schudnutia a udržania postavy je úprava životného štýlu - strava/pohyb - 80%/20% a nepotrebuješ žiadne "zázračné" prípravky - lebo také neexistujú.
A 7 kg za mesiac? Veľa a nezdravé - teda ak dotyčná nejde z nejakej trojcifernej hodnoty.
@arkelia Neboj, ono je to normálne, že sú obdobia, že váha stojí - a neviem ako dlho už máš upravený jedálniček a cvičíš.....Netreba sa tiež dívať len na váhu - to je len číslo.....Je rozdiel 2kg tuku a 2kg svalov 😉 . Ale určite sa nedaj "zlákať" takýmito vecami ako sú "zaručené" diéty a podobne - to nikam nevedie - len k ďalším a ešte horším neúspechom. 😉
Meriam 163 a je ma este dost...hlavne v oblasti brucha a zadku.Pri prvom porode mi zostalo 35 kíl a v poho šlo dolu...teraz som po druhom a je to už horsie dat dolu a to nabrala len 25 kíl.Neviem akosi sa mi nedarí..predtým pohoda...35 kíl šlo dolu a teraz chcem dať 25 kíl aby som mala 50...53 kilo..mám vela pekneho odevo a je mi to luto dat prec
@evittam Meriam 163 a je ma este dost...hlavne v oblasti brucha a zadku.Pri prvom porode mi zostalo 35 kíl a v poho šlo dolu...teraz som po druhom a je to už horsie dat dolu a to nabrala len 25 kíl.Neviem akosi sa mi nedarí..predtým pohoda...35 kíl šlo dolu a teraz chcem dať 25 kíl aby som mala 50...53 kilo..mám vela pekneho odevo a je mi to luto dat prec
Dnes o 17:31 • 2 deti • Odpovedz • Pošli IP • • Opraviť preklepy
@arkelia Nie, ja som nič takéto nekonzumovala. Iba L-carnitín pred cvičením - a tiež nie vždy. 😉 Možno ti pomôže aj skúsiť to čo som skúsila ja (na radu profitrénera), keď mi váha stála alebo normálne išla hore keď som napríklad cvičila 3x do týždňa a dodržiavala do bodky stravu a keď som napríklad "zhrešila" tak som ešte schudla - skús si dať raz za týždeň tzv. "cheatday". 😉
ja zhreším o víkende 😀 keď ideme na pizzu,ale nezjem jej veľa...aj tak nič
@arkelia Tak určite bude niekde chyba - neviem ako sa stravuješ, koľko cvičíš. Ale určite ti nepomôže nejaká diéta alebo prípravky......A aj sa meriaš? Lebo ako som už napísala - váha je len číslo. Mne nikto nechce veriť, že vážim toľko koľko vážim. Ja váhu už nejak neriešim. Mám limit,ktorý nesmiem prekročiť a hotovo. 😉
Stravujem sa 6 krat denne z toho 1,5 cvičím,jeden den lahke a druhy tazke
@arkelia ahoj, pri tejto diete nie je jo jo efekt, pretoze sa popri diete naucis jest zdravo, kedy sacharidy a kedy bielkoviny. chudnes 5% z vahy za 2 tyzdne, cize mas 59kg, cca3 kg za 14dni. Tato dieta je zamerana na tuky v tvojom tele, nechudnes zo svalov. Cize mne pomohla dat dole "najhorsie partie"- brusko a boky. Pritom sa normalne stravujem, cize odporucam. skus stranku vitadu.com a zistis ambulancie a sposob chudnutia.
Ja som s VITADU dala dole uz 12kg . Som v pohode a citim sa skvelo. Mne to vysvetlili v centre Vitadu, ze moj telo, moj metabolizmus ziskava energiu z mojich tukov. Ja sice tomu nerozumiem, ale asi maju pravdu, lebo necvicim a pekne chudnem. Nie, ze by som bola leniva ist cvicit ale popri praci a malych deti nestiham. Odporucam vsetkym.
Caute baby, je tu este niekto? Chcem sa k Vam pridat, v piatok mam termin u konzultanta. Ako sa Vam dari teraz?
@laura1994 ajeje, ďalšia bielkovinová diéta založená na konzumácii jedál, ktoré si vlastne nemusíš objednávať, vieš sa rovnako kvalitne vystravovať aj z potravín dostupných v každom obchode. A mimochodom určite lacnejšie ako produktami VITADU.