Ahojte, chcem sa spýtať, či máte niekto skúsenosť s cvičením na vybračnej plošine a výsledky? Chcem schudnúť, stravu som už upravila ale na cvičenie mi popri práci, dieťati a domácnosti naozaj neostáva čas. Čítala som o tom co to, ale viac asi na povedia skúsenosti ako opis predajcu, ktorý to chce predať. Je to v dostupnej cenovej hladine, čo si myslím ze by sa dalo nejako oželieť. Okrem chudnutia by mi to minimálne pomohlo troska uvoľniť stuhnuté telo z celodenného sedenia za PC... Ak teda máte niekto nejakú skúsenosť, prosím sem s tym. Dakujem
@papi30 za mna je to urcite blbost prepac... nemam s tym skusenost ale nemyslim ze by nieco take malo fungovat.. schudnes tym ked mas balanc medzi vydajom a prijmom stravy a si v kalorickom deficite nie nejakou vibracnoi plosinou 🙂 radsej popri tej uprave stravy co je super zober dieta von a snaz sa mat viac pohybu 🙂 drzim palce
@nina255 práve pre toto si pýtam názor takých, čo s tým skúsenosť majú, lebo domnienky sú jedna vec, realita druhá. Účinky nejaké ma isto, minimalne na uvoľnenie stuhnuteho tela. Btw o balance viem, ale mať aktivitu s dieťaťom nie je to iste ako cielene cvičenie. Neviem ci máš dieťa a ci vieš aké vedia byť tie 3rocne, že ty chcieť môžeš, ale ked nespolupracuje, môžeš vieš čo...iba toľko k tomu.
My máme vibračnu a je to pecka...
Tak zalezi od toho, co na nej budes robit. Ked to bude seriozne cvicenie na nej, tsk to nepotrebujes ani plošinu. Ked sa budes na nej len ,,madirovat,, tak urcite z toho neschudnes.
@papi30 moja mamina to má, podla mna je to neskutočná kravina a a hlavne to jednoducho nefunguje :D ak by to reálne fungovalo, tak by všetky fitká stratili svojich zákazníkov 🙂
a stalo to asi 400€
ked už, tak si radšej domov kúp bicykel alebo bežiaci pás (finančne je to asi rovnako)
vibrovaním ešte nikto neschudol. 🙊😀
@papi30 mala som, no dala som preč. V návode bolo písané, že treba denne cvičiť aj niekolkokrát. 🙄 A hlavne nieje to o tom, že sa na to iba postavíš. Treba robiť na nej cviky aby aspoň čo-to fungovalo. Skôr by som povedala, že je to ako doplnok k ďalšiemu cvičeniu.
Ak chceš nejaký stroj na chudnutie, tak za mňa eliptical. No ide o to, či chceš cvičiť, nakoľko velakrát tu aj na tento stoj čítam, že ho majú ako vešiak na oblečenie.
ak mas problem s krcnou chrbticou, zavratmi alebo vyskocenymi platnickami - nepouzivat! na chudnutie nepomaha, na spevnenie tela, svalov pomaha velmi ale az po dlhsom -min.mesiac, poctivom cviceni.
Je to blbosť, vo fitku som pár krát na tom cvičila, ale dosť to dunelo a v paneláku nevyužiteľné, cela podlaha sa trasie pomaly so stenami 😀 radšej si zácvič s vlastnou váhou z videí, viac ťa to rozbije.
@papi30 Prepáč, skúsenosť nemám, ale je to "vibračná", nie "vybračná". (Nezvyknem tu opravovať gramatiku, ale toto mi vypálilo zrak.)