http://www.kapustovapolievka.sk/kapustova-polie... Co na to poviete? Ja rozmyslam, ze to vyskusam. Mate s tym niektora skusenosti?
@lienka2602 aj ja rozmyslam, ze si ich objednam. Len som bola zvedava ci ma s tym niekto skusenost. A kolko tabletkove balenie si si objednavala?
@penelope2066 objednala som kuru na 4 tyzdne, ale to si rozdelim so sesternicou, takze to mame kazda na 2 tyzdne, zevraj do tych 10 kg by malo byt dole..
@lienka2602 No tak som zvedava, ako to bude fungovat.
Ahojte, tiež som narazila na tie kapsule. Dajte potom vedieť, ako ste dopadli a hlavne, či potom nenastal jojo efekt. Držím palce pri chudnutí.
ahojte dnes s kamoškou o tychto tabletkach kecame a rozmyšlame že si ich objedname.Ale nikde sme nenašli davkovanie a ani skusenosti či to funguje.Ak ste to tu niekto skusil podelte sa či je to tak ako to propaguju.dik
ahojte, ja som si to objednala aj vyskúšala a výsledok bohužial žiadny a to sa ani neprejedám.. ☹ Len problém bude aj v tom, že ja užívam lieky na psychiku a možno aj preto sa nedarilo dať dole ani gram. Možno u niekoho to zaberie. Ja som ich poslala spať a čakám že mi vrátia peniaze, ale zatial nič. Tak som zvedavá, či dodržia slová: keď neschudnete vrátime peniaze..
Ahojte, rada by som sa opytala, kdze viacere pisete, ze ste si ich uz v nov.2011 objednali, ci ste uz skusili kapustove tabletky a aky bol vysledok? Dakujem za odpovede 🙂
Baby prosim napiste ci zabrala ta kura aspon trochu...som zvedava 😉
@lienka2602
@penelope2066 baby tak skusali ste tie kapsule? ved napiste ci je to somarina alebo...aby sa dalsie baby nanachytali...dííík 😉
@majka_k netrvalo to dlho asi dva týždne. treba vyskúšať, ja som si teraz objednala colonix, chcem vyskúšať, nie je to konkrétne na schudnutie ale podaktorí z toho aj schudli. je to hlavne na prečistenie čriev, ked má niekto problémy so zápchou. ak nezaberú mali by peniaze vrátiť do 60dní. tak som zvedavá, ked nevyskúšam tak neviem aké to je.
Ahojte dievčatá,tieto kapsulky na chudnutie a aj ostatné čo reklamujú sú samé hluposti.Treba sa zdravo stravovať a cvičiť,a potom kilá pojdu krásne dole.Pekny deň.
Ja som to zavrhla, zacala som prednedavnom cvicit, a je pravda ze pred par rokmi som skusila kapustovu polievku a chudla som myslim ze 6 kg za 7 dni,tak koli tomu ma nalakali ale ak pisete ze somarina tak kaslem nato, mam kde inde vyhodit take prachy 😀 😀 😀
chcem sa spytat kolko sa caka kym pridu kapsule... a keby to nefungovalo tak ako sa to vracia spet dakujem
Ahojte...mate niektoré aj pozitivnu skusenost s týmito kapsulami?dost ma lakaju ale velmi vaham....
Ahojte ja som si tie kapsule kupila a vobec ale vobec nezaberaju ... Cize zbytocne vyhadzovanie penazi ... A najviac ma pobavilo ze ak budete chudnut prilis rychlo vynechajte a potom zase pokracujte ja som nic vynechavat nemusela lebo ja som nic neschudla :D ... Takze nekupujte to je to len dalsi trik ako vytiahnut s ludi peniaze 🙂
a vratili ti peniaze?tak to si radsej kupim za tie peniaze 20 hlav kapusty a budem ju jest kym ma neroztrhne 😀
ahojte ja som tie tabletky práve dovyskušala objednala som si jedno balenie že schudnút do 5 kíl uživajú sa 3krát denne 30minut pred jedlom a mne celkom fungovali neschudla som síce 5 kíl ale len 3 ale aj tak celkom som spokojna..
😉
AHOJTE, MATE PRAVDU, TIE TABLETKY SÚ VŠETKY ROVNAKÉ.
nevie mi nekto poradit či niesu zdarma vzorky
Ja som si tie tabletky objednala a je to velky blud neobjednavajte si to lebo je to obycajne klamstvo a tých stranok maju viac su to klamari!!!!
objednala som asi to ma niečo do seba hoci namna to nezabralo tak ako to prezentuju nesom sklamana na niekoho to može zabrat,ale čestny su.poslala som prazdny obal,vratili mi celkovu sumu ktoru som zaplatil takže za vyskušanie to stoji,možno prave vam to zaberie, nič nestratite. 😝
Cawte ja som si ich objednala ale nie z netu stali 22 eur je to na tridsat dni a som velmi spokojna mne to fakt pomaha...
Ja s tym skusenosti nemam, ale dnes som si ich aj so sesternicou objednala.. Pridu az za 3 tyzdne. Tak som zvedava...