Dievcata podarilo sa vam schudnut za pomoci prístroja EMS ?
@julialara super ďakujem.
Ems NIE JE, pre lepšie pochopenie ešte raz NIE JE systém na chudnutie. Je to intenzívny systém cvičenia (intenzívny pre sval), jeho obrovskou výhodou je časová úspora a posilňovanie aj takých svalov, ktoré sa bežným cvičením stimulovať nedajú, ale chudnutie "nespôsobuje". Jasne, ze telo spevní, človek naberie energiu a keď trochu usmerni svoje stravovanie, schudne. Ale to by tak isto schudol aj keby trcal tie tri hodiny do týždňa v posilovni. Ako podpora pri chudnuti je to fajn. Ako systém na chudnutie je to na.... nič. Mam Ems fitko, veľmi dobre viem, o čom hovorím.
@herminka26 nie nepodarilo. Mala som zaplatenych 10 cviceni a ziadny vysledok. Na to aby si schudla by si tam musela ist tak 20-30. Mala som lepsie vysledky s Jillian Michaels na 30 days shred ktory je zadara na youtube.
@julialara, na spevnenie je to ok, ale jedenkrát do týždňa je čistá udržiavacka. Na spevnenie a vyrysovanie postavy potrebuješ spravidla 2x do týždňa, po takých štyroch týždňoch by si mala vidieť výsledky.
@kittykat22, kto ti poradil EMS na chudnutie? A ešte k tomu 10 x? Jasne, ze si neschudla. Ale keď cvičíš podľa YouTube, tak to boli čisto vyhodené prachy (to nie je kritika, chcem tým povedať, že ak máš dosť pevnej vôle cvičiť doma a času, cvičiť podľa videa, tak nepotrebuješ zaplatiť dosť mastnú sumu za EMS, ktoré je hlavne pre ľudí, ktorí majú času minimum a potrebujú do cvičenia aj animatora/motivatora/trénera. Alebo majú nejaký zdravotný problém)
@vroni mam poskodeny bedrovy klb v bola som v rekonvalescencii po fyzioterapii - takze si svoje dolezite reci nechaj pre niekoho ineho 👍 Mala som to doporucene od lekara a fyzioterapeuta. Takze viem preco som tam bola, a viem preco som napisala svoj koment.
@kittykat22, nestekaj po mne, ja som sa normálne opýtala, kto ti to odporúčal. A áno, po zraneniach sa EMS ako spôsob fyzioterapie odporúča. Na spevnenie svalov, nie na chudnutie. Tu zvykne poisťovňa preplatiť 10 alebo 20 cvičení, neviem ako na SK, ale to nemá nič s chudnutim. Nehovoriac o tom, že sa vrámci rehabilitácii cvičí úplne inak ako pri kondicnom cvičení.
@lala123, priama kontraindikácie to síce nie je, ale odporúčala by som ti konzultáciu s lekárom. 12 rokov je síce dlhá doba a pľúca impulzmi stimulovane nie sú, ale lekár ti cievy skontroluje presne a vieš, na čom si. Dojčiace maminy trénovať môžu, vynecháva sa oblasť svalov na hrudi.
@vroni mozem sa spytat zo skusenosti, cvicit prostrednictvom EMS ak mam po porode diastazu sa neodporuca? Som uz 3 roky po porode a chcela som skusit EMS na spevnenie tela, tiez mi zostalo take nic moc spodne brusko a ta diastaza. Ak to nie je vhodne, co by to mohlo sposobit?dakujem
@pistenocka, problémy to nespôsobí žiadne. Ale žiaľ, na diastazu nezaberie.
EMS systém cvičenia 1x v týždni.. kamoška schudla 16,7 kg..165cm a začala na 85kg ..krásne schudla, nedarilo sa jej pri 4 deťoch chudnúť a hlavne visceralny tuk šiel dole..takže vyvraciam tvrdenia ze sa nedá schudnúť..
@julialara ahoj a môžem sa opýtať? Čo to je 😀