Ahojte kocky,
uz dlho sa neuspesne snazim schudnut a deje sa mi pravy opak. Nepotrebujem schudnut vela, asi 4-6 kg ale chcem ich dat dole fakt natrvalo a zdravym sposobom. Pocula som celkom dobre ohlasy na Natur House ktory ma viacere pobocky po celom SR. Mate s nim niektora skusenosti? Dakujem za vsetky odpovede 🙂
V jari som navštívila Natur house v košickom obchodnom centre. Dietologička, ktorá sa mi venovala, mala značnú nadváhu: keď si sadla, vyložila na stôl tri riadne faldy brucha... Prvé, čo ma napadlo bolo, ako mi chce radiť, keď ma väčší problém ako ja?
Zmerala ma metrom a potom aj na biometrickej váhe. Podľa nej nemám problém s tukom, ale s nadmerným množstvom vody - viac ako 15 kg z celkovej váhy. Na základe toho mi odporučila ich produkty (cena cca 40€ na týždeň). Čo sa týka stravy - šlo o prísne nízko tukovú diétu zastúpenú v podstate len zeleninou, chudým mäsom a lyžicou olivového oleja na deň.
Vŕtalo mi to v hlave a preto som druhý deň navštívila špecializované stredisko, kde ma dôsledne premerali. Pre zaujímavosť: pás - 21cm, boky -14 cm rozdiel oproti Natur House a úplne vylúčili nadbytok vody v organizme....
Len sa mi potvrdilo, že v Natur House majú jediný záujem: predať svoje predražené produkty a k ním pribaliť nízkokalorickú diétu, pri ktorej síce schudneš, ale po skončení naberieš všetko naspäť...
Preto som zvolila iný prístup: ísť cestou zdravého stravovania (podľa www.foodlogic.eu) a pohybu (za 3 mesiace som schudla viac ako 9 kg).
@anjarondo Ahoj mozem sa ta prosim opytat ked si pamatas co stali ampule repa a tusim articoky bolo ich tam 14 na tyzden. A hlavne co stala vlaknina? Dakujem pekne za odpoved!!!
@emocka Ahoj mozem sa ta prosim opytat ked si pamatas co stali ampule repa a tusim articoky bolo ich tam 14 na tyzden. A hlavne co stala vlaknina? Dakujem pekne za odpoved!!!
Je mi ľúto, nepamätám.
Áno, schudla som s nimi 5 kg. Pomaly, postupne. A potom aj nabrala pomaly, postupne. To by som musela dietiť takto celý život, aby to ostalo. Chcem, aby to ostalo, no to večné dietenie je horšie. Bolo treba "stále" jesť po troškách. Tak som chodila všade s hrčekami jedla. Fungovalo to dobre. Poznám aj iné osoby, čo tiež chodili do Natur Hausu, schudli aj 10 kg, a ešte viac pribrali časom. 🙂