Chcem motivovať a pozvať do chudnutia ženičky, ktoré majú problém s nadváhou alebo pár kilami navyše.
Ja som rodila v júni 2013. V auguste som mala 74kg. S mliečnou diétou som za 2 týždne schudla na 69kg.
Už je to vyše roka a dnes mám 64kg bez akejkoľvek diéty. Mala som dokonca 60kg, preto si chcem dať teraz udržiavačku
a schudnúť nejaké tie 4 kilá.
Kto sa ku mne pridá??? Od zajtra začínam. 🙂 Držte palce.
A ešte chcem podotknúť, že pred tehotenstvom som mala 73kíl. Výšku mám 172cm.
len tak zbezne som o tom pocula ale vraj je to velmi nezdrave mna to vsak prave tym rychlym vysledkom laka
Myslím, že každá diéta je v podstate nezdravá, ale prejedanie sa, sladkosti a vyprážané jedlá dennodenne sú v niečom zdravšie????
Radšej schudnem rýchlejšie ako mať pneumatiky, ktoré tiež nie sú zdravé!
A keďže som doteraz nepribrala a to fakt "žerem", tak to fakt zaberá.
Už som ju raz držala a nebolo mi ani zle, nemám doteraz žiadne ťažkosti a to mám dosť citlivý žalúdok a často ma nadúvalo... odvtedy nič... A myslím, že 2-2,5kg za týždeň nie je neviem ako veľa...
@radanna11 Daj si do googla 13dňová diéta (mliečna) a tam ti vyhodí celý jedálniček.
Vyzerá to možno drasticky, ale po 2-3dňoch si zvykneš..
ja som si pridala aj 2x denne žihlavový čaj na prečistenie tela, avšak musíš si dať pozor, lebo po ňom ti
bude chutiť viac jesť... ale nedaj sa! 🙂 ved sú to len 2 týždne... to vydržíme!! 🙂
ahojte baby, aj ja sa pridám do partie, idem o mesiac späť do práce, tak sa rada zbavím niekoľkých kíl navyše, čo som pribrala.
Len napíšte, o čo sa vlastne jedná.
Ja by som potrebovala za mesiac zhodiť aspoň 15 kíl.
To je asi dosť odvážne. Ale za efekt to stojí.
@eva121978 Super, teším sa.
1. deň/9.deň:
07.00 hod.-1/4 l mlieka
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-1/4 l mlieka
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-1/4 l mlieka
2. deň/10. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-15 dkg bieleho mäsa
16.00 hod.-15 dkg zeleniny
19.00 hod.-2 vajíčka, 2 dcl čaju bez cukru
3. deň/11. deň:
07.00 hod.-10 dkg ovocia
10.00 hod.-10 dkg zeleniny
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-1/4 l mlieka
19.00 hod.-15 dkg vareného mäsa
4. deň/12. deň:
07.00 hod.-1 ks termix
10.00 hod.-1/4 l mlieka
13.00 hod.-10 dkg zeleniny
16.00 hod.-10 dkg ovocia
19.00 hod.-10 dkg tvarohu
5. deň/13. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka, 10 dkg zeleniny
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-15 dkg diétnej salámy
16.00 hod.-15 dkg ovocia, 15 dkg zeleniny
19.00 hod.-10 dkg zeleniny, 1/4 l mlieka
6. deň:
07.00 hod.-10 dkg šunky
10.00 hod.-10 dkg ovocia
13.00 hod.-10 dkg tvarohu
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l kyslého mlieka
7. deň:
07.00 hod.-2 vajíčka
10.00 hod.-10 dkg tvarohu
13.00 hod.-10 dkg ovocia
16.00 hod.-10 dkg chudého mäsa
19.00 hod.-1/4 l mlieka
8. deň:
07.00 hod.-20 dkg ovocia (jablká)
10.00 hod.-20 dkg zeleniny
13.00 hod.-20 dkg ovocia
16.00 hod.-20 dkg zeleniny
19.00 hod.-20 dkg ovocia
Ahojte... Rada by som aj ja vyskusala s vami....teraz mam 60 kg,rada by som na 55,56 kg Isla ...ten prvy den mozem kombinovat normalne mlieko,kefir aj jogurt ?? Ci musim len jedno...a vodu pomedzi mozem ?
co blaznite? ved to je hladovka ....
a 2.5kg tyzdenne vobec nie je zdrave ...
zdrave chudnutie je 0.5kg tyzdnenne ...
ale tak vase telo, vasa volba ...
NEBLBNITE a ROZMYSLAJTE!! Keby nejaka dieta fungovala dokonale, neboli by ziadne ine, ale hlavne, pit a jest len mliecne vyrobky je nezdrave, pozrite si dokumenty ako aj bezne pitie mlieka moze skodit a nie vyradit vsetko ostatne, ked chcete ziskat ALERGIU NA MLIEKO, tak chodte do toho, budete si studovat kazdy obal ci neobsahuje mlieko, cudovali by ste sa kde vsade je mlieko, teraz myslim alergiu na mlieko, nie len intoleranciu na laktozu, ja to mam od malicka a dlho, kym som nevedel cim to je, bolo to brutalne, svrbenie, bolest, nemoznost zaspat. Takouto dietou je sanca ziskat tuto alergiu obrovska.
@dreamer8 Táto diskusia je pre toho, kto chce schudnúť a nie pre alergikov na mlieko! Nikto tu nikoho nenúti držať ju, každý má vlastný rozum. Ja som nikde nenapísala, že funguje dokonale, tak nechápem odkiaľ to máš. Povedala som, že funguje, účel splní... ja som schudla a zaujímavé, že som ju držala raz za život a kíl som sa zbavila a ešte dalších 5 som zhodila úplne prirodzene a vôbec nehladujem. Práve naopak, dám si čo mi chutí a koľko mi chutí! A určite je to zdravšie, ako opakovane držať diétu bez výsledku, alebo dostať jojo efekt a podobne. Môj názor, a píšem z vlastnej skúsenosti...poznám asi 4 ženy z okolia, ktoré vďaka tejto diéte schudli aj 8-10kíl a doteraz si váhu držia bez problémov!
@timinka1984 Môžeš to aj kombinovať v pohode...
@84verca84 Môžeš si dať kľudne kávu.. ja som pila nesku s mliekom pol na pol a schudla som tých 5 kíl. A to som pila aj 4-5 za deň. Ale mne chutí len bez cukru. Samozrejme môžeš piť aj obyčajnú kávu.. nemá žiadne kalorie.... ale nezabudni piť veeeeeeľa vody aj tie 4litre. Káva odvodňuje....
A myslím, že 0,5kila za týždeň je síce zdravšie, ale ako poznám všetky ženy, tak nevydržia dlho fungovať tak, že sa po troške obmedzujú a žiadne výsledky... a ked pozerám tie megapremeny v tv, ked chudnú aj 15-20 kíl za mesiac pod odborným dozorom, tak naších 5-6 kíl je naozaj nič :D
mam za sebou prve mlieko 😀 drzim.palce vsetkym ostatnym piste ako vam to ide
ideme na to, držím palce všetkým, dúfam, že sa nám mlieko nesprotiví.
Držte sa.
ja som hladna uz teraz 😀
@katie555 A ja viem prečo som pribrala... lebo som si dopriala kadečo...sladké, slané, vyprážané... koláče... vôbec som si nedávala pozor a hovorí zavšetko už len to, že som mala na začiatku 74kíl a teraz mám o 10 menej... je to fakt, akurát môžeš tíško závidieť... ak máš komplexy, chod si ich riešiť inde a montovať sa do diskusií, kde stoja o tvoje reči...
@janka585 - asi si ma nepochopila alebo nechcela pochopit, ja som v detstve tiez jedol vela mliecnych vyrobkov a tak som ziskal alergiu, telo sa takto brani proti nezdravemu stravovaniu, takze vsetci mozu ziskat alergiu na mlieko ak to s nim budu prehanat, na to som chcel upozornit.
.
No a tvoje vyjadrovanie, nemozes nikomu zakazovat ak chce vyjadrit svoj nazor a este hovorit za vsetkych, ze nikoho nejaky nazor nezaujima, mna zaujima kazdy nazor, s niektorymi nemusim suhlasit ale to nie je podstatne.
.
Myslim ze ludia by mali poznat aj mozne rizika, nie len vyhody! Potom sa mozu slobodne rozhodnut.
Caute,tiež som začala,no kombinujem jogurt biely s kefirom,a zatial ok všetko,vody vela pijem,čaj,kávu,nic necukrujem,nikdy som nezvykla...ale těším sa na zajtra,na kurca haha
@dreamer8 Ako jasné, keď dlhodobo jedávaš to isté, tak áno... môžeš získať alergiu. Ale keď raz do roka jedávaš 2 týždne prevažne mliečne výrobky, mäso, ovocie, zeleninu, neverím, že z toho môže vzniknúť alergia!
Ja som z rodiny, kedy sme jedli mliečne výrobky od rána do večera, keďže sme si doma mlieko obstarávali a dodnes milujem mlieko, jogurty, syry, tvarohy, jedávam ich denne a doteraz mi nič nie je... tak pochybujem, že
to je len z toho, že preferuješ takéto výrobky. Môj názor! Takisto je to vlastná skúsenosť...
A vôbec nikoho ani nenútim... každý má vlastný rozum, každý sa môže slobodne rozhodnúť.
Ale prečo tu niekto nevytvorí diskusiu aké je nezdravé jedávať biele pečivo, mastné jedlá, sladkosti atd.?
Tam nech sa každý vyjadrí, aké to je nezdravé, priberá sa z toho.... toto je čisto o očiste tela, dať telu možnosť oddýchnuť si od éčok, masti a poznám niekoľko ľudí, ktorý si prááááve vďaka touto diétou uvedomili, že je super jesť každé 3 hodiny v malých porciách, piť veeeľa vody atd.... má to určite viac pozitív ako negatív.
@janka585 idem na to s vami 🙂 tiez sa neviem zbavit tehotenskych kil, snad aspon nieco ubudne 🙂
pre boha!! to je masaker toto mlieko čo zahlienuje organizmus"! mam dost baby čo tak vyvazena strava 5x denne nie toto jedzte v menšich porciach a dáte dole to je fakt hroza radšej dukana
Moja prvá dieta v živote, zajtra mám štvrtý deň, a už sa to dá aj vydržať, len to odolávanie keď varím rodinke 🙂
ja sa pridam ale neviem v com ta dieta spociva 😀