Chudnutie s jablčným octom - rady a skúsenosti

gitusmezeiova
2. nov 2020

Chcela by som sa a Vami podeliť O moju terajšiu situáciu čo sa týka chudnutia. Druhý deň beriem tablety Jablčný ocot. Nemám taku veľkú chuť do jedla. Hlavne ráno som nebola hladná ako vlk 😊 Cítim sa fajn-zatiaľ. Dufam že my to vydrží. Dnes je síce len druhý deň ale chuť na sladke mám minimálnu. Máte S tým nejakú skúsenosť? Či radu? Ďakujem 😘

77katarina
2. nov 2020

To som nevedela, že aj tablety jablčný ocot predávajú. Aké máte ? Ďakujem

gitusmezeiova
autor
2. nov 2020

@77katarina Áno ani niesu drahé. Do 4 eur

333levica
2. nov 2020

@gitusmezeiova no mala by som vyskúšať 🤗 vravíš že chuť na sladké pomenej?

lenuska9999
2. nov 2020

A kde dostať kúpiť tieto tablety ? To počujem prvý krát

zirafienka
2. nov 2020

Daj vedieť, ako to zafungovalo napr. po mesiaci. Áno, o tbl. som počula. Dostať ich v lekárni.

77katarina
2. nov 2020

@gitusmezeiova Názov poprosím aj môžem, ďakujem

77katarina
2. nov 2020

*oprava : ak môžem

lauriema
2. nov 2020

@gitusmezeiova moja babka píla jablčný ocot, je chudá to je fakt, tak ktovie

zania
2. nov 2020

Aj ja prosim info o nazve,dakujem

zazvorka87
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
haanovajana
2. nov 2020

Ja som mala tiež tabletky z lekárne jablcny ocot,ale mne vôbec nezabrali.Bolo to už síce dávno.

dajna8
3. nov 2020

Načo v takejto forme?? Nerozumiem, veď stači si dávať lyžičku jablčného octu za deň a to je to isté 🙂

gitusmezeiova
autor
3. nov 2020

Babi ako fakt ja za seba môžem povedať že mne to pomáha. Ráno som není hladná ako vlk😆 dám si len kávu. Celý deň uplná pohoda. Vôbec chuť na sladké A to som na skládke úplne že 😗 Uvidím ako my to bude účinkovať ďalej.

77katarina
3. nov 2020

@gitusmezeiova ďakujem, pôjdem si to kúpiť, aj ja som strašne závislá na sladkom

abcmajacba
4. nov 2020

@dajna8 no mňa napríklad po pár dňoch naťahuje už len keď ho zacítim... 😔

77katarina
4. nov 2020

@abcmajacba takže asi nepomohol 😉
ja som si ho včera kúpila a dávam si ho 2x denne po 1 tabletke, tak uvidím

sebastianmichal
4. nov 2020

Ja som si davala kazde rano lyzicku jablcneho octu je to to iste myslim fakt zmiernuje chut na sladke ale najme to treba mat v hlave a pevnu volu nejest vela a aspon tochu cvicit alebo dlhe prechadzky kila pojdu dole drzim palce

gitusmezeiova
autor
4. nov 2020

@77katarina ja som si dala aj 3 tablety za deň. No mne to pomáha. Ved uvidíš 👍

abcmajacba
5. nov 2020

@gitusmezeiova a pomáha aj na trávenie? Už som skúsila všetko možné aby sa to rozhybalo a nič nepomáha 😩

gitusmezeiova
autor
5. nov 2020

@abcmajacba ja nemám problém S trávením. Tak V tomto ti neviem poradiť. Mne to utlmuje chuť do jedla aj na sladké. Aj keď si dám, nepyta moje telo Veľa. Stačí málo aj Z obeda aj sladké.

77katarina
7. nov 2020

@gitusmezeiova Tak máte pravdu chuť na sladké je možno 1% zo 100%, ale ja som od tých tabletiek hrozne hladná, každé 2 hodiny mám ukrutný hlad ako keby som celý deň nič nejedla ☹

abcmajacba
7. nov 2020

@77katarina Hm... tak to nie je nič moc a vyprázdňovanie tým pádom lepšie?

77katarina
7. nov 2020

@abcmajacba také isté ako predtým,niekedy 1x za deň, inokedy raz za 2 dni

noemi155
7. nov 2020

@77katarina no neviem ja mam zas sama na sebe takú skúsenosť ,že čím častejšie jem,tým mi lepšie spaľuje
Keď jem malo ,tak len dva až trikrát za deň,vtedy sa cítim úplne nafúknutá a priberiem
Takze si to odsleduj a možno budes prekvapená 🙂

gitusmezeiova
autor
8. nov 2020

@77katarina No A skúsila si nejaké vyšetrenie? Možno si chudokrvna. Aj ja som tak bola A stále aj unavená. Brala som maltofer A trocha sa to zlepšilo.

77katarina
8. nov 2020

@gitusmezeiova áno som chudokrvná a mám aj nízky tlak, ale tabletky žiadne neužívam

h2
1. dec 2020

@gitusmezeiova Ahoj, môžem sa opýtať, uplynul mesiac, berieš to ešte? Schudla si niečo?

gitusmezeiova
autor
1. dec 2020

@h2 ahoj no išla som dole 4 kila. Mala som 79kg teraz mam 75kg. A ešte som si do kúpila aj chilli burner Tabletky. No uvidím aký výsledok bude ❤️

h2
1. dec 2020

@gitusmezeiova Wau, super! Ďakujem za odpoveď. Držím palce aj naďalej.

zirafienka
1. dec 2020

@gitusmezeiova Výborná správa. Možno hlúpa otázka, ale pripisuješ to len tomu octu, alebo si aj inak upravila stravu? Nechce sa mi čítať celá diskusia.