Ahojte, stále všade čítam, že z HAK sa priberá ale ja som po mesiaci od užívania zistila, že som z nej schudla 3kg. Sama o sebe som dosť útla a nepotrebujem ďalej chudnúť lebo som už len kosť a koža.. máte s tým niekto skúsenosť? Cítim sa inak relatívne fajn, zo začiatku som mala mierne bolesti žalúdka a brucha, závraty, točenie hlavy ale nebolo to nič strašné. Pociťujem aj bolesti v podbrušku ako pri menštruácii a výrazne sa mi zhoršila pleť. Myslíte si, že sa to ešte upraví a telo si zvykne alebo bude lepšie vymeniť ju za inú? Je to moja prvá hak v živote.
@denisse1311 KarHleight
A urcite to pripisujes HAK, nebola si chora alebo nieco? Ja som pri tejto HAK nemala absolutne ziadne vedlajsie ucinky.
Pred 20 rokmi som si robila kurz planovane rodicovsto, a tam nam bolo povedane na pednaske ,ze kazda Hak je vlastne otrava,Vysvetlim.Hak sposobi pomale nicenie az po znicenie maternicnej sliznice.Tak po case,uz keby chceli dieta mnohe, nehovorim ze vsetky sa cuduju ze ked vysadia antiku nemozu otehotniet. No nemozu ,pretoze matrnica uz aj za rok sa moze znicit..A samozrejme tiez su niektore na antiku alergicke ,roznym sposobom,Niektore po case mozu aj poskodit zaludok ,bolenie hlavy,kolisavy tlak, a ine rozne negativa organizmu Kedze farmaceuticke spolocnosti na tom fantasticky zarabaju ,nie len na sk ale vsade.tak o negativach tohto lieku sa nepise. takze ak si pred tym nebola chora mozes byt alergicka na ten liek.A este, liek posobi aj na centralny mozgovy systen,tak preto mozu dostat z nervozity aj depresie
Ako dlho ju uzivas? Telo potrebuje čas než si zvykne obvykle aspoň 2 bilaterálne treba využívať
@denisse1311 užívam ju prvý mesiac.
@ropucha6 nebola som chorá a stravujem sa normálne ako aj predtým.. preto sa pýtam, či sa telo potrebuje ešte spamätať alebo mi naozaj tak nesadla ? Asi tomu dám čas ešte aspoň tie 2 mesiace a uvidíme 🙂
Ešte jedna otázka, tie bolesti v podbrušku sú normálne ? Sú dosť intenzívne ako pred ms a väčšinou do pol hodiny odznejú aj bez tab od bolesti no je to nepríjemné. K tomu aj veľmi bolestivé vyrážky na tvári, pritom ja som nikdy vyrážky nemala ani v najväčšej puberte sa mi nerobili 🙂 všímam si aj výtok ako pri ovulke, no nemá to byť tak, že hak zastavuje ovuláciu? Prepáčte za také otázky, lekárka ma o tom poučila ale len veľmi v skratke.
@vorkola za 20 rokov sa medicína už posunula 🙂 verím lekárom.
Tak moze to byt, ze si ta menej stastna, mas to aj v neziaducich ucinkoch, ale ak by ti to nepreslo ani po dalsom blistri, tak radsej ziadaj vymenu. Je to dost lahka HAK na tolko neziaducich prejavov.
tiež som pri HAK schudla, teraz si držím svoju váhu 55 kg. Som spokojná, ale celý život si uvedomujem, že HAK má aj vedľajšie účinky, ktoré treba brať do úvahy.
Posunula,ale,stale je to len chemia, a este viac horsia,napr.tabletka po uz usmrtila mladu babu,A ked su aj ucinnejsie, aby dosiahli potratovy efekt,.Sliznica maternice po rokoch uplne vydrata,jak so smirglom,hormony,stagnuju, alebo vobec, a to nehovorim o peceni,ktora toto svinstvo musi zachytavat.
Aku hak uzivas?