Chudnutie s Fitshakerom - reálne skúsenosti

15. aug 2023

Je tu niekto kto reálne schudol cvičením iba 30minutovych videí?

mamamasama
15. aug 2023

Schudnes zmenou stravy a kalorickym deficitom. Fitshaker som skusila. Pre mna to boli prilis jednoduche cvicenia, ale pre zaciatnikov odporucam. Urcite ta to nakopne.

basullinka
15. aug 2023

Ak niekto dlhodobo necviči, tak na začiatok je to super - 30 minút je v poriadku a aj to je pre telo niečo nové, v kombinácii s úpravou stravy je to super. A áno, z môjho okolia poznám mnoho žien, ktoré schudli s nimi. Neskôr, sú už tieto cvičenia málo, ale vďaka nim spoznáš mnoho trénerov a vieš si vybrať, ktorí ti vyhovuje a cvičiť priamo s ním.

chillibubble
15. aug 2023

iba cvicenim neschudnes. treba upravit stravu. ja som rok len cvicila s nimi a kila sli naopak hore 😀 az ked som si v hlave urovnala, ze musim aj stravu zmenit, potom som zacala pomaly chudnut. hovori sa, ze cvicenie je 30 percent, strava 70.

sapetka
15. aug 2023

Ano. Ja som schudla 7kg. Mne to pomaha plus mi rohi dobre ked si zacvicim s nimi. Stale tam je moznost lahsej tazsej verzii. Ale kazdemu vyhovuje nieco ine.

nikola81
15. aug 2023

Schudla som 11kg. Ale vdaka strave. Fitshaker je doplnok aby som nebola ako handra

zuzuliennka1
15. aug 2023

da sa schudnut aj uplne bez cvicenia.
chudnutie je 90% strava. cvicenie je doplnok, na spevnenie a tiez svaly pomahaju spalovat tuky, cim viac svalovej hmoty, tym viac telo spaluje aj v pokoji 🙂
ale bez upravy stravy ani to cvicenie nemusi pomoct

weggie
19. aug 2023

@mamamasama jednoduché v čom boli ?

chillibubble
19. aug 2023

@weggie aj mne sa zdaju lahke. ze sa clovek pri nich nezapoti, nema svalovicu atd. ale daju sa vybrat treneri a aj v ramci nich tazsie a lahsie cvicenia. napr. tam pisu spalene kalorie. pre mna je dobre cvicenie, ked ma aspon 220 kcal uvedenych. ale vela trenerov ma okolo 100-150kcal. takze to je pre mna slabe cvicenie...

mamamasama
19. aug 2023

@weggie ako pise @chillibubble. Jednoduche cvicenia, necitila som sa po nich rozbita.