Chudnutie - problém so sladkým

nataliabielikova
5. sep 2024

Ahojte potrebujem poradiť rozhodla som sa schudnúť, ale mám obrovský problém so sladkým a prejednaním ,neviem čo stym proste nedokážem odolať a ani nechcem , zamilovala som si mlieko alpro s čokoládovou príchuťou a o týchto mliekach je známe za majú nízke tuky.. myslite, že ak by som ho pila keď mám chuť na sladké budem chudnúť a je to lepšia varianta sladkého alebo naopak naberiem ?

monillia
5. sep 2024

@nataliabielikova zázrak chudnutia je veľmi jednoduchý nižší príjem ako výdaj. Chudnut budeš keď túto rovnicu dodržis a budeš jesť len čokoládu. .Otazlou je v akej kondícii bude tvoje telo keď sa obchodovanie o živiny. Chuť na sladké máš pravdepodobne kvôli zlej skladbe jedla(málo bielkovin).Tvoja veta "nedokážem odolať a ani nechcem " nie je úplne najlepší štart chudnutia

annamarin
5. sep 2024

Ja som prestala jesť sladke takym stylom, ze som sa viac sustredila na to co mam jest a musim - bielkoviny, zelenina atd... Kym som sa snazila naschval vynechat sladke tak som na neho vzdy brutal myslela. Tebe by som podla mna odporucila skor čokoládový protein ako to mlieko ale musis ty sama vediet co na teba najviac plati. Podľa mna kazdy clovek ma inu cestu. Na mna napr kaloricke tabulky a take to "mozes jest co chces kym si v deficite" neplatilo. Dalsia vec co odporucam so sladkym je ze ak ho budes jest tak vzdy len za riadnym jedlom. Nikdy nie ako snack. Rozhadze ti to cukor a tak budes chcieť este viac sladkeho. Toto su rady co na mna platili.

janci27
6. sep 2024

co sa tyka zlozenia, tak na Alpro mlieka som nepocula velmi dobre recenzie. Ja take nepijem, takze neviem posudit, ale urcite by som radsej volila lepsiu alternativu. Co tak si dat, ked ta prepadne strasna chut na sladke, radsej kocku kvalitnej horkej cokolady nad 80%? A urcite viac zarad do jedalnicka bielkoviny, podla mna ich jes zalostne malo, ked mas taketo problemy so sladkym.

nelka93
6. sep 2024

Povedz ry ci je toto zloženie skvele. Samé sacharidy. Keď si dáš pohár raz za čas, tak sa nič nedeje ale nie každý deň. Zameraj sa radšej na bielkoviny

minenkak
8. sep 2024

@nataliabielikova milujem,ako schudnúť ale , žrať a piť sprostosti do zblbnutia

michalxxx
17. sep 2024

Zdravím pani, napíšte mi súkromné na michalmesaros321@gmail.com a môžme naviazať spoluprácu.
Mám rád osobne stretnutie ale môžme kľudne aj formou PÍSMENKOVANIA 😊.

Váš problém z chuťou na sladké pravdepodobné súvisí z nedostatkom makroživin,pravdepodobne BIELKOVÍN ako vyššie spomínali.
Ja osobne mám problémy z sladkým občas tiež,preto vás viem pochopiť.
U mňa napríklad môže zato strava ktorá neni pravidelná keď momentálne necvicim.
Pravidelnosť a dobré veci chuť na sladké potláčajú tým spôsobom že pri jedení každé 3h povecme neni miesto na ne.
Ak je skutočne chuť na sladké taká veľká skúste si dať pár lyžičiek: arašidové, mandľové,kešu masla.
Kľudne si aj na nete nájdite zdravé tuky na ktorých si môžte pomaškrtiť,pozor ale ZDRAVO 💪🏼💪🏼💪🏼
Odkaz nižšie:

https://www.fitness007.sk/zdrava-strava/orechove-
masla-a-orechy/

https://www.fitness007.sk/zdrava-strava/sladidl...