Ahojte baby,
Rada by som vypočula niečo overené k chudnutiu. Moja mala ma 1,5. Počas tehu som nepribrala vela 9-10 kg. Pred tým som vážila 57 kg, som bola vyšportovana, pevna, bola som spokojná so svojou postavou.
Zatiaľ vážim 65-66 kg stale. Nie som zástanca drastických diet, snazim sa davat pozor čo zjem, stravujem sa pravidelne, vela zelenin, ľahké jedla, občas si doprajem niečo sladké. Cvicit cvičím asi 1x max 2 x do týždňa. Ja viem, hlavne stym by som mala začať, robit to intenzívnejšie a boli by nejaké výsledky. Som rozhodnutá že budem cvicit viac a budem to brat vážnejšie.
Moja otázka je či ma niektorá z vás skúsenosť s nejakými pripravkami na naštartovanie chudnutia?
Prípravok aký ma napr plackova a pod. Funguje to? Potrebujem zhodiť naozaj len pár kg a pár cm dole… Dakujem
Ziadne zazracne pripravky neexistuju, chudnutie ti nastartuje len kaloricky deficit
“Som rozhodnuta, ze budem cvicit viac a brat to vaznejsie” - je jediny pripravok co ti pomoze. Nie diety a uz toboz nie bordel od ludi, co so zdravim chudnutim nemaju nic spolocne. Cvicenie a pozor na kalorie, zaroven si dat aj normalne jedlo a ano obcas aj to sladke, nech to dokazes dohodobo 🙂
Je to čistý marketing, ziadny zazracny napoj na chudnutie neexistuje, aj ked by sme veľmi chceli 😃
Sportom len tak neschudnes, len spevnis ale to by si musela makat min 3x týždenne a zároveň nepridavat v jedle (ze vsak som cvicila) ale možno aj trosicku ubrat, resp polovičné porcie jest a druhu polku nahradit surovou zeleninou.
Ráno mozes aj trochu peciva alebo sladké, ak uz musis, ale len do 12.00 Potom uz len zdrave veci a skus pikantne, to zrýchľuje metabolizmus a aj kyslé... a nekojit lebo z kojenia sa pribera (zvysuje chut do jedla plus hormony) a nebrať antiku, zadržiava vodu v tele. A nevazit sa ale meriat...
Veriť takémuto niečomu no neviem. Jednoducho treba cvičiť pravidelne a sledovať si čo a koľko zjem. Jednoduchý kalorický deficit a kilá pôjdu dole aj bez toho aby si vyhadzovala nezmyselne peniaze za niečo.
Vždy som si myslela, že iba úpravou stravy nikdy neschudnem, že k tomu proste ten aktívny pravidelný pohyb musí byť. Ale nie je to pravda. Nakoniec sa mi podarilo zmenou stravy schudnúť zo 64 na 56kg... Bez,, zazracnych"tabletiek lebo také neexistuju🙈🤷 bez spotené ho kardia 👍🤩 a moje kamarátky to isté, dali si vypracovať jedálniček na 3mes. Jedna schudla za tu dobu len stravou 12kg. A tie ďalšie mali tiež pozitívne vysledky
Len samozrejme ze schudnúť nie je také,, tazke", ťažšie je udržať si vahu🤪
ziaden pripravok neschudne za teba, zbytocne vyhodene peniaze aj ked teda ja by som to nezjedla ani zadarmo.
na nastartovanie skus citronovu vodu alebo zeleny caj... inak len pohyb a zdrava strava.