Ahojte, bol by niekto ochotný, s kým by som popisala o tom, ako, kde si nastavit, stiahnuť kalorické tabuľky? Samozrejme, čítam i tu momenty, ale pomoc, rada by pomohla. Ide mi o to, ako postupovať v stravovaní a zapisovaní si jedál… Ďakujem za pomoc.
presne ako pise @nikha2809, pridaj sa do tejto skupinky. Najdes rady, aj motiváciu 🙂
no dolezite je poznat svoj bazalny metabolizmus aby si vedela aky denny prijem si stanovit ked chces pomocou stravy schudnut 🙂 tak na zaciatok aspon.
podla kalkulacky Michal Jozef Toth si to vypočitaj
1. Nastaviť vek, vahu, výšku
2. V nastaveniach vypnúť trávenie, vypnúť aktivity v DDD, nastaviť režim (ten sa dáva minimálne mierny, ak cvičíš aspoň 4x do týždňa tak stredný. Sedavy sa nedáva, aby si mala kam znižovať a nešla pod bazal).
3. Zapisuje sa iba jedlo, aktivity nezapisujes
4. Ideálne zapisovať všetko v surovom stave a keď varíš pre celú rodinu, tak vytvárať moje jedlá (dáš vytvoriť moje jedlo, nahadzes suroviny, keď budeš mať uvarené tak odvazis celý hrniec/panvicu to odpocitas a zapises ako porcie. Keď si budeš naberať, iba vyberes to moje jedlo a ak si odvazis 348g tak to zapises ako 348g porcií.)
5. Vypočítaný príjem je už s DEFICITOM, takže plnis všetky kolieska na 100%.
Pridaj sa do skupiny cesta k mojej premene.Mas tam komplet návod na nastavenie kt.Ak popozeras aj staršie príspevky máš tam kadečo rozpísané, poprípade baby ti poradia ak nebudeš niečo vedieť