Ahojte. Podarilo sa vám schudnúť a vyformovať postvu pomocou cvičenia podľa videií doma? Chcela by som schudnúť 7 kg, avšak nemám čas chodiť do fitka, každý deň mám minimálne 12 000 krokov, avšak nestačí to. Napriek tomu, že jem okolo 800 kcal denne nechudnem.
Nechudneš, pretože ješ málo. Áno, paradox. Vypočítaj si cez www.kaloricketabuky.sk koľko kalórií by si mala prijať. Bude to určite aj cez 1200. Potom pôjde aj váha dole. Pretože tá je pri chudnutí základ.
@melanta a na toto si kde prisla, prosim ta? 😅
@melanta to by musela vazit 45kg na 1200kcal
Malo papas, viac jedla, pohybu, a pojde to, krokovat nestaci
@mamamasama ak prijíma príliš málo kalórií, nechudne. Biológia a fungovanie tela. Niečo si o tom prečítaj, než sa začneš smiať.
@janinka007 nenapísala som 1200. Napísala som že to bude vyše 1200, aby pochopila, že 800 je proste veľmi málo.
Spravnym cvicenim spevnujes, chudnes kalorickym deficitom.
Tych 800kcal prosim rozpis. Lebo to nieje mozne.
@rebrambora
raňajky - 100g proteinového jogurtu + čučoriedky/jahody (cca 50g), obed quinoa (30g v surovom stave), varené vajíčko, brokolica, uhorka, popoludní jeden kúsok melónu alebo 1 broskyňa, večera - polovica cereálnej kaizerky (30g) + zelenina, plátok morčacej šunky, okolo 40g odtučneného tvarohu.
Ešte doplním, mám 22, 164 cm, 52 kg (možno to nie je veľa, ale nie som so svojou postavou vôbec spokojná).
800kcal by si mala mať len na ranajky 🙂 zarobis si na fajny Jojo efekt. Keď prijmas malo kcal denne síce schudnes a rýchlo ale navždy sa takto stravovať nedá, vrátiš sa do pôvodných stravovacích návykov a telo schyta šok a začne si naberať tukové zásoby. Odporúčam kalorické tabuľky a postupne znižovať kcal, zvýšiť príjem bielkovín .. nemôžeš ísť na to šokovou terapiou .. lebo budeš v kruhu nekonečnom
Pozri fitshaker, su tam cvicenia ale aj stravovacie videa, mozes sa inspirovat
schudla som domácim cvičením 30 kíl za dva roky
😫😫
Ja som schudla za 6m 7kg cvicenim. A veru ako pisu vyssie jes malo a prero nechudnes. Treba sa normalne stravovat a cvicit. Najlepsie kardio ak chces schudnut. A to je robis 12000krokov nic neznamena😃mas kondicku to je vsetko. Odporuca sa pri chodzi 40s rychla chodza 20s normal a striedat to aby sa pri prechadzkach aj chudlo. A bohate staci pre zdravie 6000krokov denn
Pozrela by som sa na tých 800kcal denne 😅🤣 Nič v zlom, ale pri takom kalorickom deficite neexistuje, aby si nechudla.