Chudnutie pomocnou tabletiek - skúsenosti

katrinza
22. máj 2013

Ženušky, nemáte nejaké skúsenosti s tabletkami na chudnutie Reduce 15mg, prípadne s inými?

kattrin5
22. máj 2013

Ano jedna kamoska kupila pirulky na chudnutie a trik bol v tom ze obsahovali zarodky pasomnice...nic polezala si zopar tyzdnov v nemocnici, dieta zopar mesiacov a bola ako tak ok..ale pirulky uz do ust neda ani keby ju rezali...dalsi pripad co ppznam bol po hydroxycut piruklach obsahovali estrogen a po ich uzivani zacali zenskej normalne rast ochlpenie na tvari a pod...ja nechapem taketo zmyslanie...ved pirulky ti samebod seba schudnut nepomozu. Uprav stravu plus cvicenie a mas to bez hormonov a chemikalii...vsetky taketo pirulky su nicivom pre organizmus. ..

trish31
23. máj 2013

@katrinza nechapem,co vedie zeny k tomu brat tabletky na chudnutie.Tabletka za Teba neschudne.Treba sa zacat hybat a upravit stravu

sissy27
23. máj 2013

@trish31 to isté, čo ich vedie do ambulancie plastického chirurga, to čo študentov vedie k používaniu ťahákov a podobne... zjednodušiť si cestu k cieľu za každú cenu a bez ohľadu na dôsledky... a sú aj tabletky, ktoré "schudnú za teba", ale tiež to niečo stojí (a nemyslím len €)...

trish31
23. máj 2013

@sissy27 porovnavat tabletky na chudnutie a plastiku je dost od veci si myslim.Ked mam raz velky a krivy nos,sama si ho nezmenim,tak idem na plastiku.Ale ked mam raz velku rit s prepacenim,tak zacnem cvicit a zmenim stravu a ten vysledok tam vidiet bude

jajusinka
23. máj 2013

trish31----Možno za pár mesiacov tu budeš písať to isté aj ty pretože ked žena priberie počas tehotenstva 18 kg a viac a po pôrode samé nezídu tak sa dá pomôcť aj takto ked samotné cvičenie nezaberá.
katrinza --- S týmito skúsenosť nemám ale ja som si objednala cez internet od HERBALIFE je to síce trošku drahšie ale prírodné a nedržia sa pritom žiadne hladovky práve naopak naučia ťa správne stravovať a ja som za 3 týždne schudla 2,5kg a 10cm z celkového objemu. Kukni- úprava váhy.eu

sissy27
23. máj 2013

@trish31 ako píšem, je to o tom, že niekto si zvolí jednoduchšiu cestu za inú cenu a iných podmienok... napr. aj banášová má krivý nos a nejde s tým na plastiku, lebo je s ním zmierená, to by sa dalo potom aj o ostatných povedať, nechoď si dať upraviť nos alebo uši, zmier sa s tým... každý nech si vyberie svoj spôsob, poučí sa z vlastných chýb, je zbytočné špekulovať o tom, prečo sa tak rozhodol, čo ho k tomu vedie a je úplne bezpredmetné, že niektorí to nevedia pochopiť 😉 nech už sa jedná o chudnutie, nové prsia, spôsob života, čokoľvek...

trish31
23. máj 2013

@sissy27 no,len o par tyzdnov tu bude tema,kolko vyhodila penazi za zazracne tabletky a preco neschudla.Ludom chyba obcas zdravy usudok

sissy27
23. máj 2013

@trish31 práve tie,ktoré spomínala, sú jedny z tých, ktoré "schudnú za teba"... žiadny zázrak na prírodnej báze, je to z kategórie anorektík...a fungujú... ale keby aj nie, tak nech píše, nech sa posťažuje, teba ani nikoho iného z toho zuby bolieť nebudú 😉 je tu aj kopec iných tém,kde sa dookola opakuje to isté, stále si ľudia nechávajú peňaženky voľne pohodené v aute, stále si nechávajú kabelky v nákupných vozíkoch a stále otvárajú zlodejom a pozývajú ich dnu, s tým nespravíš nič...

nibiru
23. máj 2013

ano adipex retart ked som mala 18rokov 15kil za mesiac a učinok akoby som si dávala pervitín už je tu zopár rokov zakazany ale na nete sa predávaju fejky a ano schudla som neskôr triašky tachykardia,ladviny,jojo efekt,tlak vysoký a celkovo nepavost.naladovost to iste tablety reduktil teraz cvičím jem polovične porcie a vysledok 5kg za 3tyždne 9cm dole s brucha 7 dole zo stehien bokov.takže len makať a cvičiť menej jesť inak to nejde !

krasneleto
23. máj 2013

@katrinza ano.. polovica bratislavskych sisiniek na tom fici... ale odpalit si pecen za cenu schudnutia par kil, ktore bez uzivania naberies naspat? to je ako brat pervitin.. kym ho fukas, chudnes, lebo nemas pocit hladu... prestanes, chut sa vrati, telo naberie... reduce , velmi podobny ako adipex... nikdy by som to do huby nedala.. to by som si radsej ficala na kokaine :D aspon by som mala nejaky zazitok, ked sa mam takto dodrbat

albatatka
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinko147
5. feb 2015

Osobne mam s tymto skusenosti. Reduce15,sibutril aj sibutramin. funguje to 100 percentne ale nieje to najzdravsie.ale ubytok vahy je brutalny. NIBIRU mas pravdu adipex je dost brutalny podla mna 🙂 To uz by som radsej isiel cestov sibutraminu ked uz ina cesta nieje . Ja beriem sibutramin. Asi o tom nechcete vediet ale ak tak baby ak sa pre to rozhodnete riadne si to nastudujte a berte to aspon s overenych zdrojov .. JA osobne beriem s www.spalovace.com ... Som spokojny Dufam ze tento koment vam nieco dal 🙂

dianka88
5. aug 2015

@martinko147 Na tvoje odporúčanie som si pozrela stránku a rovno aj objednala z www. spalovace. com a som nadmieru spokojná, rýchle dodanie a prekvapila ma najvýhodnejšia cena na internete. Takže ja len odporúčam..objednala som si Reduce 15mg a moja váha po mesiaci klesla o 10 kg. 😎

adulka07
8. aug 2015

mne sa zase tá stránka nezdá, nie je tam kontakt , kludne môže ísť o falošné lieky, však najviac sa falšujú a nelegálne dovážajú lieky na chudnutie, potenciu a na nárast svalov,,, a konkrétne adipex je v EU zakázaný

babulik3
8. aug 2015

@adulka07 máš úplnú pravdu, ja som si z tej stránky objednávala reduce 15mg, a vôbec neúčinkovala, takže, ja by som si z tej stránky už určite neobjednávala

draik
8. aug 2015

@martinko147
@dianka88
@adulka07
@babulik3
Aké zaujímavé, že noví prispievatelia na MK v prvom alebo jednom z prvých príspevkov na MK zrovna ospevujú tabletky na chudnutie, dokonca s odporúčaním konkrétneho webu. Normálne by si jeden mohol myslieť, že ide len a len o PR.
Pritom stačí rozmýšľať - keby to bolo také jednoduché, onezita by bola skoro neznámy pojem.

evittam
8. aug 2015

@dianka88 Jasneee,a kazdy den si normalne jedla napr.rezne, bôcik,klobasy,sladkosti,pizzu a vôbec si necvicila 😀 😀 😀. Aj ako len pokus trapne.😉

mimi299
11. feb 2017

Ahojte, predam cele balenie SIBUTRAMINE 20 mg (30 tabliet). Cena 25,- vratane postovneho. Fotky v maily.

hadia123
23. feb 2022

Zhanam lieky na chudnutie misimba, revúca adipex kto mi vie poradiť dakujem