Chudnutie podľa času

bianka...
14. mar 2014

Chcem sa opytat, ci niekto chudnete podla casu, kazde 3 hodiny jest, cize 5 x denne. Mne poradil znamy tuto stranku http://www.alternativna-liecba.com/news/ako-jes... su tam pisane casy kedy jest, ale zalezi od miesta a tam sa pripocitaju minuty. U mna to funguje, ide to dole dobre, som spokojna. Dodrzujem ten pisany cas a vylucila som uplne sladkosti,ovocie len na desiatu,min.chleba,a jedlo bez priloh. A samozrejme mam aj pohyb. Je to zaujimave preto pisem ten link. A ma zaujima cisto zo zvedavosti, ci ma aj niekto iny skusenost.

lorela
14. mar 2014

@bianka... Nič zázračné, ani výnimočné sa nedeje... 😉
Odporúčanie jesť každé 2 - 3 hodiny, čiže 5 - 6x denne je už veľmi staré. Rovnako ako vylúčenie sladkostí zo stravy a obmedzenie sacharidov.

zita19
14. mar 2014

@bianka... Uplne normalne dieteticke odporucania zaobalene do atraktivneho obalu. Presne tieto odporucania: Jest casto, vynechavat prazdne kalorie (cukry a bielu muku), znizit prijem nezdravych tukov, zvasit prijem zeleniny a bielkovin, hybat sa citam, pocuvam ako rady dietologov uz cele desatrocia. Ale musim po pravde napisat, ze toto jedine skutocne funguje. Ziadne "zazracne 6 tyzdnove" diety v konecnom dosledku vobec nefunguju, lebo len vyvolaju jojo efekt. Chudne sa zmenou stravovacich navykov a fyzickou aktivitou. Telo neogabes. Ak chces schudnut, musi byt prijem energie mensi ako vydaj.