Chudnutie počas dojčenia

svetlonos
2. máj 2024

Ahojte,
nikdy som nedrzala ziadne diéty, nepotrebovala som ich. Po prvom tehotenstve som počas dojčenia pribrala a nevedela schudnúť. Chudla som až keď som kojila max 2x denne, to aj 5 kg za mesiac bez zmeny stravy.
Teraz to iste, mam 175 cm, 75 kg a pôvodnú vahu som mala medzi 60- 63 kg.
Tam ny som sa celkom rada dostala znova.
Prosím vás mate skusenosti s konkrétnymi kt a ako to vyrátať i teraz keď maleho kojim? Bude mať rok a ešte sa nechystám prestať.
Za vase rady a skúsenosti vám budem veľmi vďačná.
Pekný deň všetkým 🙂

pericolosa
2. máj 2024

@svetlonos ja som chudla pocas dojcenia. Cvicila som a davala som si pozor na stravu, zapisovala som si co jem a pocitala kalorie. Podarilo sa mi schudnut 10kg. Ale to som bola viac hladna ako syta. Teraz uz iba udrziavam a davam si pozor na vyvazenu stravu. Nie je pravda ze ked menej jes budes mat malo mlieka. V podstate telo je schopne si ho vyrobit aj zo zasob. Vela zdaru, motivacie a trpezlivosti.

ninah1486
13. máj 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja kym som kojila tak som nejake chudnutie neriesila, az ked som prestala siahla som po KetoDiet aby som sa vratila na svoju pôvodnu hmotnost