Chudnutie počas dojčenia

1. sep 2022

Ahojte, je tu nejaká mamička, ktorá dokázala schudnúť počas dojčenia? Som pol roka po pôrode, cvičím zľahka, ale chcela by som upraviť stravu, aby som sa dostala do deficitu mate skúsenosti propadne nejaké overené rady?

Ďakujem

dskjhfdlkdjhl
1. sep 2022

ja som za prve tri mesiace zhodila vsetky tehotenske kila (a ze ich bolo) a to len kojenim. Cvicit som nemohla, lebo som rodila sekciou, stravu som mala uplne normalnu, neobmedzovala som sa nijako a kila isli dolu.

babovka2321
1. sep 2022

3 mesiace po porode mi ostali nejake kila co uz sa dlhsie nehybali. Dala som si mesiac s kalorickymi tabulkami (na mlieko to vplyv nemalo) a vsetky zvysne odisli.

zuzkaa1991
1. sep 2022

Moja kamoska kludne mi napiste správu ;)za polroka 20kg ak sa nemylim

deti95060810
1. sep 2022

ja som po každom pôrode schudla - cca 4 mesiace - na pôvodnú váhu .... Kojila som, kg išli dole samé. Necvičila som, jedla som na čo som mala chuť. Pozor na sladkosti... známa jedla veľa sladkosti počas kojenia a pribrala 10 kg....

lauxx3
4. sep 2022

Ja som začala chudnúť pol roka po druhom pôrode, už som schudla 25 kíl a stále kojim. Necvicim, pri každom pokuse som buď ochorela alebo dostala zápal prsa (vraj z vyčerpania) ...ale do toho polroka som neschudla nič aj keď syn bol výlučne kojeny. Akonáhle som začala zapisovať tabuľky, ide to