Ahojte. Tak po úprave stravy, zvýšením príjmu tekutín a pravidelnom cvičení som schudlá 2,5kg za mesiac. Baví ma to, a hodlam v tom pokračovať. Každý deň vypijem šálku matcha čaju, dávam si omega 3.. Čo by mi pomohlo ešte na takú očistu? Ďakujem.
vraj pomáha trochu aj riasa chlorella, dáva pocit nasýtenosti. Ale tak neviem...Vyskúsali sme od Green ways, v jednom balení sú 3 sáčky. Ešte zostali 2, ak má niekto záujem, rada pošlem. Zrejme sa to u nás už nevyužije..
@elizabet173 to sa nedám, už to par ludi ksusalo, a všelijaké ampulky mi ponúkať,... Ja som skôr myslela niečím prírodným..
Ale dakujem všetkým za rady
skús sa zamerať na pestrosť potravín, napr. striedanie listovej zeleniny, ovocie a zeleninu meniť, každá plodina má rôzne pomery živín, tak isto mliečne výrobky meniť, rôzny syry, kefír a acidko, fermentované potraviny, ... proste pestrý jedálniček a na tanieri mať aspoň 4 farby ideálne čo najsýtejšie
Ja by som ti vrelo odporučila Chlorofyl od Firmy Duolife kt. je 100% prírodný a tak isto aj iné produkty, mám velmi dobré recenzie
Ja som zistila,ze u mna cukor a pecivo je zabijak schudnutia...testovala som sa a pravidelne cvicenia a nejest po 17.00 je uplne super...a obmedzovat cukor a sacharidy je klinec ... ja som takto schudla 3kg za tyzden...lebo telo malo zasoby (bordel) a jedlo si pekne krasne zasoby..dala som si jeden den ranajky a potom cely den len voda s citronom a zeleny caj,kedze kavu nepijem vobec ..caj je u mna ako redbull 🙂) a matcha tea je este lepsie...skus vyskusat jeden den v tyzdni taku ocistku ,len voda a caj...ja musim mat ranajky,inaksie by som asi nezvladla ani pol dna...