Chudnutie po úpravy stravy

27. feb 2022

Ahojte. Tak po úprave stravy, zvýšením príjmu tekutín a pravidelnom cvičení som schudlá 2,5kg za mesiac. Baví ma to, a hodlam v tom pokračovať. Každý deň vypijem šálku matcha čaju, dávam si omega 3.. Čo by mi pomohlo ešte na takú očistu? Ďakujem.

alenamihal
27. feb 2022

Ja som zistila,ze u mna cukor a pecivo je zabijak schudnutia...testovala som sa a pravidelne cvicenia a nejest po 17.00 je uplne super...a obmedzovat cukor a sacharidy je klinec ... ja som takto schudla 3kg za tyzden...lebo telo malo zasoby (bordel) a jedlo si pekne krasne zasoby..dala som si jeden den ranajky a potom cely den len voda s citronom a zeleny caj,kedze kavu nepijem vobec ..caj je u mna ako redbull 🙂) a matcha tea je este lepsie...skus vyskusat jeden den v tyzdni taku ocistku ,len voda a caj...ja musim mat ranajky,inaksie by som asi nezvladla ani pol dna...

mariaveronikag
27. feb 2022

vraj pomáha trochu aj riasa chlorella, dáva pocit nasýtenosti. Ale tak neviem...Vyskúsali sme od Green ways, v jednom balení sú 3 sáčky. Ešte zostali 2, ak má niekto záujem, rada pošlem. Zrejme sa to u nás už nevyužije..

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
27. feb 2022

@elizabet173 to sa nedám, už to par ludi ksusalo, a všelijaké ampulky mi ponúkať,... Ja som skôr myslela niečím prírodným..

Ale dakujem všetkým za rady

kotvickaa
28. feb 2022
Používateľ kotvickaa je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kotvickaa.

skús sa zamerať na pestrosť potravín, napr. striedanie listovej zeleniny, ovocie a zeleninu meniť, každá plodina má rôzne pomery živín, tak isto mliečne výrobky meniť, rôzny syry, kefír a acidko, fermentované potraviny, ... proste pestrý jedálniček a na tanieri mať aspoň 4 farby ideálne čo najsýtejšie

lens
3. mar 2022

Ja by som ti vrelo odporučila Chlorofyl od Firmy Duolife kt. je 100% prírodný a tak isto aj iné produkty, mám velmi dobré recenzie