kočky poradte cviky prípadne hodte mi sem linki s cvikmi vhodnými na chutnutie po sekci dakujem
@lienka1701 strava strava strava a veľa kocikovania na začiatok...až po pol roku je dovolené cvičiť priamo brucho ..kardio tiež opatrne a pozvoľna..všetko ma svoj čas..a ešte hneď po sekcii stahovaci pás na bruško..
Mne sťahovaci pás ešte v pôrodnici neodporučila laktačná poradkyňa, neviem síce prečo...teraz by sa mi hodil ☹. Poradte mi mamičky nejaký osvedčený pás... som 2 mesiace po sekcii..už potrebujem niečo so sebou urobit
@lukyazojka no na to už je v podstate neskoro,teda myslím to tak ze uz nema ten super rýchly efekt...a na nete ich je habadej,dobre sú na suchý zips kde si sama nastavis ako potrebujes..
@lukyazojka Neodporučila preto, lebo satím mlieka sa prirodzene sťahuje maternica, takže netreba pás.
dakujem kočky ja som už pol roka po sekci na nete som čosi našla take lahke cviky tak som skusila niečo dakujem
@lienka1701 Ahoj, ja som cca 4-5 mesiacov po sekcii začala s kardio - vacushape, vibračné plošiny, bežiaci pás....Samozrejme po kontrole u gynekológa, že je všetko v poriadku. 😉
Ja som zacala cvicit tento tyzden a 3 tyzdne strava v tehu som pribrala +35 kg a nejde mi vobec nic dole mam pocit ze priberam skor.,, tiez som po sekcii lekarka povedala ze cvicit mozem.,, len tie kila ne a ne dolu.,, bude to koli tomu kojeniu :( sa hanbim vyst aj von :(
@evittam čo je to kardio prosím?
@priora ja som pribrala cca 15kg no po staršej mi zostalo ete plus 7kg
@priora Každá to máme inak - ja som práve pri kojení jedla čo som len chcela a vôbec som nepribrala - a to som pribrala počas tehu cca 13-15 kg - obidvakrát, z pôrodnice som prišla vždy o 10kg ľahšia a potom som sa dostala na pôvodnú váhu.....Priberať som začala keď sa deti odstavili. Ale už som "za vodou" - vyše roka cvičím, upravila som stravu a už len udržiavam spevňujem.... 😉
@evittam pri prvom som pribrala + 25kg mala som tehotensku cukrovku a kojeny nebol.,, odsavala som 4 mesiace a pozom nlieko uz nikde a isla strava plus posila za rok som schudla vsetko.,, tiez mam o 10 kg menej ale stale na sebe 25.,, a tiez som jedla hocici a nepribrala ( same hluposti a slAdke ) a tak som cakala ze sa to pohne ako pri prvom a nic
@lienka1701 Až 70% je v úprave stravy. Preto začni hlavne tým.