Ahojte, končím práve 36 týždeň tehotenstva a už mám 20 kg navyše. Som z toho úplne zúfalá , cítim sa strašne. Pred otehotnením som veľmi dobre schudla pomocou prodietix alebo teda keto diéty. Mala som energiu, cítila som sa konečne spokojná vo vlastnom tele a krátko na to som aj otehotnela keďže sa mi vďaka tomu napravili hormóny (mám PCOS). Ako sa vám podarilo po pôrode čím skôr schudnúť ? Ja by som najradšej prešla naspäť na diétu ale názory sa líšia počas kojenia. Niekto hovorí , že nevhodné , niekto , že to nemá vplyv. Pridávam aj screen z jednej diskusie. Mám 25 rokov, nikdy som nebola vychrtlina ale naozaj po tej diéte som sa cítila super a nosila konečne veľkosť S. Viem, že pôrodom niečo schudnem ale určite nie 20 kíl. Nikdy som nejedla sladkosti a podobne veci, práve to má v tehotenstve pokazilo. Máte niektorá skúsenost s keto diétou hneď po pôrode počas dojčenia ? Alebo vďaka čomu ste rýchlo schudli ? Samozrejme plánujem aj cvičiť , hlavne beh.
Nič sa neboj, pri pôrode pôjde z teba dolě váha bábätka, placenty, kopec vody. Už len z pôrodnice pôjdeš o polovicu ľahšia
A dojčenie je sakra vydaj energie pre telo.
Ja som hned po 3 mes zacala cvicit s trenerkou a drzat stravu podla nej, kojila som 3,5 roka
Som na tom uplne rovnako, a teda modlim sa aby som v porodnici nechala minimalne 8 kg🤣 budem nahadzovat vsetko do kalorickych tabuliek a s kocikom sa chystam zodrať topanky🤣
12kg zmizne pomaly hneď. Možno j do 6sto nedelia. Zvyšok uvidíš… ešte si neporodila..
Kocikovanie, plus,striedat rychlu chodzu a beh.
nikdy som po pôrode cielene nechudla... stačilo kojiť niekoľko mesiaocv a všetky kg boli preč... vždy som sa vrátila na pôvodnú váhu...
Ja som pribrala 12-13 kíl počas oboch tehotenstiev. Z nemocnice som odchádzala vždy s pôvodnou váhou pred tehu. Ale základom mojich dní boli dlhe prechádzky s dcérkou, neskôr s oboma. Jedlo jem tak, lebo musím 🫣 neako sa neprejedam alebo niečo podobne. Na sladké som mala brutálnu chuť a aj teraz mám, ale snažím sa to poriešiť skôr ovocím. A kojenie, to je za mna veľký bonus určite čo sa toho chudnutia aj celkovo držania sa váhy týka.
Ja som po 4.porode. Vzdy som pribrala 13-15kg. Len po tretom mi asi nejake 3kg zostali. Teraz po stvrtom som uz sedem mesiacov po porode bola na svojej vahe a teraz dokonca este aj par kg pod.
Netrap sa tym teraz.
To zhodis, teraz sa je zbytocne tymto trapit .Max vyhod sladke a tukove mastne veci z jedalnicka. Ine nespravis