Ahojte ako ste schudli po pôrode kolko za aký dlhy čas ? Aj ste niečo cvičili? Čo môžem cvičiť po cisárskom?
@mamamasama 8mesiacov
Po cisarskom som vobec necvicila. Po 9 a po 12 mesiacoch ( 2 deti).
chudla som kojením... 4 mesiace po pôrode som mala pôvodnú váhu...
Váhu som mala 3 tyzdne po porode dole. Ale ja som nepribrala nejako veľa, 9-10kil... ale to brucho ešte stále nie je to, čo by som si predstavovala úprimne. Ale tak 40ka na krku a 5. Dieta.
Po cisárskom sa vraj smie cvicit az po 4 az 6 mesiacoch. Ja som pribrala 20 kilo. Som 2 mesiace po a 10 kil sa stále neviem zbavit 😞 na moje telo kaloricky deficit bohuzial negunguje, moje telo si naopak začne ukladať. Cakam kym prejde par mesiacov a zacnem cvicit. Zakupim si lektorku ma dialku.
Existujú online programy zamerané na cvičenie po pôrode 🙂 je to individuálne po akom čase môžeš cvičiť, záleží od konkrétneho programu.
Po cisárskom pri prvom dieťati po 3m som začala behať, po pol roku cvičiť aj doma. Pôvodnú váhu som nezískala ale schudla som pomerne rýchlo. Ale rýchlo aj otehotnela. ;D
@ivangeline prosím ta, behať si zacala podla, nejakeho planu?
Ja som chudla po 1. Porode resp. Po cisarskom az po roku a to 90 dnovou dietou a aj som chudla celkom pekne. No nedokoncila som 90 dni lebo som zas tehotna a priberam..
@luciaruz nie, pred pôrodom som behala, tak dom na to postupne nabehla. Chodila som skoro ráno, keď dieťa spalo
Ja som 4 mesiace po cisárskom a chodím normálne do fitka, jazvu mám zahojenu aj zvnútra nevidím dôvod, prečo neísť
Koľko si po pôrode?