Ahojte, asi mi nepomôžete ale možno mi dáte nejaké rady alebo máte nejaké skúsenosti. Som už skoro 5 mesiacov po porode. Nekojím(kojila som asi 2 týždne). Mala som sekciu a celkom rýchlo som sa dala dokopy. Po konzultácii s gynekológom som pred cca 2 mesiacmi zacala cvicit, keďže som aj predtým cvicila. Pred tehu a aj roky predtým som sa venovala cvičeniu a aj strave takže základne princípy ovládam. Sledujem si príjem aj vydaj, som dosť aktívna aj mimo cvičiacich dni, mám aj cas keďže síce aj pracujem z domu ale máme super babatko a mám aj super priateľa tak vždy si viem nájsť cas na všetko. Čo sa týka spania si tiež nemyslim že to je také zle, malý sa budí v noci ina 1xsa najesť ale aj to hneď zaspí. Takže neni to že by som fakt nemala spánok. No ale hlavne je že nedarí sa mi schudnut ani za toho boha… bohužiaľ som išla rodiť s 112 kg, podcenila som to všetko uz pred otehotnením som pribrala atd moja chyba ale to uz je jedno.. prišla som domov s cca 96-7 kg a odvtedy ani gram dole… veľmi sa snažím a makám lenže keď raz za dva týždne mi napadne že sa odvážim a proste ani to jedno kilo nejde dole tak mi je uz porad do plaču. A ano ja viem že najdôležitejšie je babatko a je super že je zdravé jasne.. lenže ja som z toho fakt na hlavu jak vyzerám a pre mňa je to proste dôležité… počas tehu som mala problémy so štítnou žľazou, tam neviem momentálne ako som na tom, budúci týždeň mám kontrolu tak uvidime. Som z toho ale fakt zúfalá keď proste cvičíte, sledujete si príjem, a žiadny výsledok…
Prepáčte mi musela som si vyliať srdce :D:(
Dakujem
@mamamasama písala, že nekojí, kojila len 2 týždne.
@77katarina nečítala som cele, len som prebehla očami 😁
@autorka koľko si vážila pred tehotenstvom?
Neskúšala si sa pomerat? Cm, pas, boky, paže, lýtka. Niekedy nemusíš chudnúť na váhe, ale na cm je to vidno. Alebo máš príliš nízky príjem oproti vydaju, aj vtedy sa nemusí chudnúť.
No ja som zacala tiez 5m po porode cvicit od januara som do ju a schudla 7kg. Cvicila som 6-7xdo tyzdna. (Viem ze by mala byt pauza ale niekedy som proste chut a cvicila som kazd den) dostala som na vahu pred tehu a uz to nejde tak lahko dole a to by slm este chcela cca 4-5kg dat dole. Odmeraj sa, odfot sa. Niekedy vaha moze stat ale pas moze ist v cm dole. Ak ani vaha ani cm nejde dole niekde robis chybu
Skoda, ze nekojis. Ja som pocas kojenia chudla az moc-velky vydaj energie. A to som jedla za 3.
@stanulienkat ja som kojila jedla len za jedného a neschudla ani gram
@darinka395 aj take su. Mozno zla skladba stravy, hormony, alebo porcie neboli pre jedneho...malo pohybu....neviem.
@stanulienkat no ja tiez som ten pripad ked kojim tak nechudnem. Zdravo sa stravujem, dietne, cvícim kazdy druhy den. Po prvom tehotenstve viem, ze ja pocas kojenia jednoducho neschudnem. Hormony 🤷♀️
@darinka395 ja to isté
Ešte dojčíš? Ja som začala chudnúť až po odstavení.