Ženy chcem sa opytat, ak to niektora riesite/riesili ste? (A uspesne) Ako cca vyzeral vas vzorovy jedalnicek ak ste plne dojcili ?
Po prvom porode sli kila dole lahsie, po druhom o cosi tazsie a po tretom vobec. Plne dojcim a aj dlho chcem. Trosku budd narocne sklbit aj cvicenie, ale mala ma 3 mesaice a mozno uz pomaly nabehneme na rezim. Ide mi o to aby som ustala tvorbu mlieka a zaroven moj organizmus netrpel. Mam cca 15 kg navyse. Moja problemova partia je brucho , no kila su samozrejme vsade.
Idem aj k dr na preventivku, dost som unavena, bolia ma kosti a šlachy.
@elizabet173 ja viem, ale ak by sa dalo rada by som sa tomu vyhla. Neviem si predstavit vsetko vazit. Hlavne ak moje jedlo je niekedy len pojedanie za detmi.
@cecilia29 ahoj,ja ti napíšem len jedno a síce,že v skupine "cesta k mojej premene" sa objaví raz za čas nejaký príspevok a od žien,ktoré stiahli tabuľky po pôrode a používajú ich aj počas kojenia
Viem,že je to otravné pre ženu,ktorá má malé bábätko,ďalšie deti,domácnosť ecc,ale jednoznačne ti to pomôže aspoň pri Tom,aby si si uvedomila,koľko potravy a v akom zložení prijímas.vyvazena strava je cesta k chudnutiu, kontrola príjmu, cvičenie ako také je len +
Veľmi veľa žien schudlo pri KT úplne bez cvičenia,začali cvičiť neskôr
Dojednanie po deťoch je podľa mňa tá najhoršia forma stravovania pokial chces schudnúť.
@elizabet173
@nini1978
Uvidim este na preventivke, ako je na tom stitna zlaza - v tehu som mala mierne pod normou. A potom sa zariadim. Ak to inak nepojde slusim tie KT
@cecilia29 hlavne je byt v psychickej pohode, nenutit aa do toho, preto by som si na tvojom mieste najprv vyriešila tie bolesti, spravila režim aspon čiastočný s bábätkom a az potom sa pustila do cvičenie, teda asi skor kardio, mne menšieho kocikoval muž/mama a ja som sla behať, starší popri mme na bicykli. On bol spokojny, ze so mnou trávi čas a ma ma len pre seba. A co sa jedla týka, mne pomohlo hlavne nevyjedat blbosti, ked nebol čas varit alebo ked ma prepadol vlci hlad. Cize mat doma ovocie, hlavne zeleninu a ked je hlad dat si radsej mrkvu ako čokoládu 🙂
Dodám, bolo to úspešne, 4 mesiace po druhom porode som mala váhu taku, ako pred prvým tehotenstvom.