Chudnutie po pôrode

cecilia29
18. nov 2022

Ženy chcem sa opytat, ak to niektora riesite/riesili ste? (A uspesne) Ako cca vyzeral vas vzorovy jedalnicek ak ste plne dojcili ?

Po prvom porode sli kila dole lahsie, po druhom o cosi tazsie a po tretom vobec. Plne dojcim a aj dlho chcem. Trosku budd narocne sklbit aj cvicenie, ale mala ma 3 mesaice a mozno uz pomaly nabehneme na rezim. Ide mi o to aby som ustala tvorbu mlieka a zaroven moj organizmus netrpel. Mam cca 15 kg navyse. Moja problemova partia je brucho , no kila su samozrejme vsade.

Idem aj k dr na preventivku, dost som unavena, bolia ma kosti a šlachy.

hilda08
19. nov 2022

@cecilia29 hlavne je byt v psychickej pohode, nenutit aa do toho, preto by som si na tvojom mieste najprv vyriešila tie bolesti, spravila režim aspon čiastočný s bábätkom a az potom sa pustila do cvičenie, teda asi skor kardio, mne menšieho kocikoval muž/mama a ja som sla behať, starší popri mme na bicykli. On bol spokojny, ze so mnou trávi čas a ma ma len pre seba. A co sa jedla týka, mne pomohlo hlavne nevyjedat blbosti, ked nebol čas varit alebo ked ma prepadol vlci hlad. Cize mat doma ovocie, hlavne zeleninu a ked je hlad dat si radsej mrkvu ako čokoládu 🙂
Dodám, bolo to úspešne, 4 mesiace po druhom porode som mala váhu taku, ako pred prvým tehotenstvom.

cecilia29
autor
19. nov 2022

@hilda08 striehla si si ak na kalorie ?

hilda08
19. nov 2022

@cecilia29 to nie, len zbežne viem ake ma co hodnoty tak, ze kedy si mozem daco este dopriať, kedy bolo uz dost som približne vedela, ale ked zena kojí je to podla mna tazko

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
cecilia29
autor
19. nov 2022

@elizabet173 ja viem, ale ak by sa dalo rada by som sa tomu vyhla. Neviem si predstavit vsetko vazit. Hlavne ak moje jedlo je niekedy len pojedanie za detmi.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nini1978
19. nov 2022

@cecilia29 ahoj,ja ti napíšem len jedno a síce,že v skupine "cesta k mojej premene" sa objaví raz za čas nejaký príspevok a od žien,ktoré stiahli tabuľky po pôrode a používajú ich aj počas kojenia
Viem,že je to otravné pre ženu,ktorá má malé bábätko,ďalšie deti,domácnosť ecc,ale jednoznačne ti to pomôže aspoň pri Tom,aby si si uvedomila,koľko potravy a v akom zložení prijímas.vyvazena strava je cesta k chudnutiu, kontrola príjmu, cvičenie ako také je len +
Veľmi veľa žien schudlo pri KT úplne bez cvičenia,začali cvičiť neskôr
Dojednanie po deťoch je podľa mňa tá najhoršia forma stravovania pokial chces schudnúť.

cecilia29
autor
19. nov 2022

@elizabet173
@nini1978
Uvidim este na preventivke, ako je na tom stitna zlaza - v tehu som mala mierne pod normou. A potom sa zariadim. Ak to inak nepojde slusim tie KT

nini1978
19. nov 2022

@cecilia29 drzim palce!

cecilia29
autor
19. nov 2022

@nini1978 vdaka 🙂