Dobrý deň prosím vás vedeli by ste mi poradiť účinné chudnutie po pôrode?Som zúfalá keď som tučná.Mate overené nejaké tabletky na chudnutie?Nejaké skúsenosti čo vám pomohlo niečo čo mi nebude chutiť tolko jesť aby som schudla.Co pomohlo vám?Za každú radu Vám vopred ďakujem.
nie su ziadne zazracne tabletky ani nic z coho schudnes, keby boli, tak by neexistovali posilnovne . Iba jedna vec pomoze, je to narocne a na cely zivot preto ludia hladaju skratky, prijem musi byt nizsi a vydaj vyssi. Nic ine neexistuje. ak ti niekto povie ze ano, je to klamstvo. teda pohyb a zdrava strava, dozivotne.
@kapilanka cista voda, ziadne vysmazane, tucne jedla. Vela, vela pohybu.
Mne pomohli kaloricke tabulky.
A tabletky? Myslis, ze keby take existovali, zeby bolo tolko obeznych ludi na svete?
@veronikaszabova a prosím Vás ako fungujú tie kalorické tabuľky ?Aj som ich raz mala v telefóne uložené aka je najlepšia aplikácia ? Ďakujem
Žiadne tabletky nepomôžu.Keby to fungovalo tak sú všetci štíhli. Vyšší výdaj, nižší príjem. Treba vydržať. Bohužiaľ. Skús kalorické tabuľky, ale tiež treba pevnú vôľu ..buď sa dáš na to, alebo sa zmieris s kilami. Veľa šťastia 🍀
@kapilanka nastavis si kcal, makronutrienty a uz len vsetko denne zapisujes. Drzis sa vyratanych kcal a chudnes 🙂