Chudnutie po pôrode

kapilanka
29. mar 2022

Dobrý deň prosím vás vedeli by ste mi poradiť účinné chudnutie po pôrode?Som zúfalá keď som tučná.Mate overené nejaké tabletky na chudnutie?Nejaké skúsenosti čo vám pomohlo niečo čo mi nebude chutiť tolko jesť aby som schudla.Co pomohlo vám?Za každú radu Vám vopred ďakujem.

zuzudrnda
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
stastna17
29. mar 2022

nie su ziadne zazracne tabletky ani nic z coho schudnes, keby boli, tak by neexistovali posilnovne . Iba jedna vec pomoze, je to narocne a na cely zivot preto ludia hladaju skratky, prijem musi byt nizsi a vydaj vyssi. Nic ine neexistuje. ak ti niekto povie ze ano, je to klamstvo. teda pohyb a zdrava strava, dozivotne.

veronikaszabova
29. mar 2022

@kapilanka cista voda, ziadne vysmazane, tucne jedla. Vela, vela pohybu.
Mne pomohli kaloricke tabulky.
A tabletky? Myslis, ze keby take existovali, zeby bolo tolko obeznych ludi na svete?

kapilanka
autor
29. mar 2022

@veronikaszabova a prosím Vás ako fungujú tie kalorické tabuľky ?Aj som ich raz mala v telefóne uložené aka je najlepšia aplikácia ? Ďakujem

stastna17
29. mar 2022

@kapilanka hlavne daj tie tabulky nech ti niekto nastavi, lebo ak mas zle nastavane data , tak to ako keby si nemala vobec. musis si nastavit rezim atd.

lasona
29. mar 2022

Žiadne tabletky nepomôžu.Keby to fungovalo tak sú všetci štíhli. Vyšší výdaj, nižší príjem. Treba vydržať. Bohužiaľ. Skús kalorické tabuľky, ale tiež treba pevnú vôľu ..buď sa dáš na to, alebo sa zmieris s kilami. Veľa šťastia 🍀

veronikaszabova
29. mar 2022

@kapilanka nastavis si kcal, makronutrienty a uz len vsetko denne zapisujes. Drzis sa vyratanych kcal a chudnes 🙂