Ahojte, mozno sa potrebujem vyzalovat ci poradit. Som 5 mesiacov po porode a z vahy 82 v den porodu som schudla len 8kg a kojim. Uz som z toho zufala. Nic mi nie je dobre. Za cas co som doma som este pribrala 3kg. Kazdy den sme vonku aj 3 hodiny. Prosim poradte ako sa dostat spat aspon na 60 kg.. Dakujem
@dskjhfdlkdjhl tak to je asi moj sen mat opat 56 kg.. Tiez som. Dufala ze schudnem postupne ale ja len priberam.. Asi nejem zdravo ale pri malom som niekedy stastna ze jem.
Po 3 m od porodu som sa citila dobre a zacala behat. Schudla som rychlo. Tiez som dojcila. Stravu nemenila.
Moja pôvodná váha bola 69. Mám za sebou 2 sekcie. Po prvej som začala cvičiť a chudnúť po polroku. Teraz som 4m po druhej sekcii a keď som sa postavila na váhu, že 87, skoro ma vynorilo. Tak už 2 týždne makám, dnes som bola aj behať 😂 zatiaľ som dala dole 3kg
Vykotilo*
Po dvoch sekciách riešim len stravu…. Pri dvoch deťoch sa síce nábehom, ale nic extra. Takze delená strava to istí. Zopár koll uz slo dole 🙂
Je velmi dolezite pozret sa na svoju stravu. Kojenie dokaze pomoct schudnut, ak mas spravnu stravu a si v miernom kalorickom deficite. Ak je jedla az prilis malo (co sa tyka kalorii) telo uklada vsetko co mu das do zasoby lebo sa citi ohrozene. Ak je jedla zase prilis vela nez dokazes spalit, tiez sa uklada do tukov. Tiez som si myslela, ze kojenim schudnem, ale kedze som bola v kalorickom nadbytku (jedla som viac kalorii ako som spalila) tak som este pribrala. Teraz uz viem, ze vdaka miernemu kalorickemu deficitu dokazes pomaly ale udrzatelne chudnut. Sama som schudla 18kg za 6 mesiacov a ucim to aj svoje klientky aby sa nemuseli nicit niekde v posilke alebo jest/pit nezmyselne pripravky na chudnutie.
Je skupina tu na MK: cesta k mojej premene. Nájdes tam inspirácie, recepty, premeny zien. 🙂
Po sekcii by sa malo cvicit az po polroku, ale treba sa pozriet na stravu, to je zaklad. Ja mam za sebou dve sekcie, po druhej som bola po 3 mesiacoch na svojej vahe a to som v tehotenstve pribrala 30kg, kojila som, necvicila som.