Som po cisárskom reze už 7 rokov mam dve deti a nedarí sa mi schudnúť z brucha mam 71 kg ale to brucho mi stále ovisa cvičím na stacionárnom bycikli a stále nič ako ste schudli po pripadne ake produkty sú naj na chudnutie Ďakujem.
@simonkazga jaj a upravili ste si aj jedálniček? Ja mam aj zavedeniu danu arianu už 6 rokov niektorí mi hovoria ze kvôli tomu ze mam brucho tak neviem ci je to pravda
@evachrisangel ono to slo tak samozrejme. Zo zaciatku som len zacala s behom, neskor som pridala aj Hiit. A zrazu som zistila, ze sa mi ovela lahsie odolava Horalke. Lebo som sa seba opytala, ci som dnes cvicila preto aby som mohla zrat nezmyselne sladkosti. Ale pravdou je, ze bez upravy stravy to nepojde.
@simonkazga a co ste jedavali? Mali ste aj nejaký jedálniček? Ja stále pijem malinovky mne nechuti čistá voda vodu vôbec nepijem... Sladké sem tam si dám keď navarím tak neje dávam dám si troska a večer potom keď príde muž z roboty niekedy spolu jeme asi v tom robím chybu
Z brucha schudneš jedine stravou ,cvičenie je už len bonus
@nic_ol aha a co by som mala obmedziť?
@evachrisangel v prvom rade vyrad tie malinovky. Tam je tolko cukru ze podla mna len ked toto vyradis uz uvidis nejake vysledky. Zarabaj si radsej citronovu vodu ak ti normalna nechuti. Alebo caje - zeleny pomaha detoxikacii, alebo aj matovy, salviovy... Telo sa ti viac podakuje ako za tie malinovky 🙂
@veronice skúsim to od zajtra si kúpim len čisté vody a nasadím si diétu 😊ale to brucho ma trápi že mi ovisa a mam ho dosť zle po cisárskom
@evachrisangel ovisnute brucho moze byt sposobene aj diastazou. Na to odporucam navstivit fyzioterapeuta. Drzim palce s tymi cistymi vodami (skus aj rozne mineralky), je to dobry zaciatok 🙂👍
@veronice Ďakujem 😊ale skúsim si objednať pas slim myslíte že by mi aspoň troska pomohol ci nie?
Na stacionalnom ani neschudnes. Na mojom bruchu sa najrychlejsie dostavili vysledky ked som tyzdenne 3x behavala + 2-3 dni vysokointenzivne cvicenie tzv. Hiit. Po porode sa k tomu planujem vratit.