Pekný večer, kto tiež od zajtra chudne? :D ja chudnem pravidelne každý pondelok už nejaký ten rôčik ale zatiaľ neúspešne..kto sa od zajtra pridá ale už naozaj? Téma len na pobavenie a odľahčenie..kľudne nech napíšu tie z vás, ktoré sa už dlhodobejšie ovládajú a majú výsledky..pochváľte sa, motivujte aj nás:D
Zvyčajne sa na to podujmem prvý deň konkrétneho mesiaca 🙂 Musím dať niečo dole, lebo prídu sviatky a ja som taký, že čokoľvek sladké je hneď moje.
Pridám sa rada 🙃 tiež každý pondelok je môj 😃 ale už by ozaj trebalo
@lindous trafila si klinec po hlavičke🙂 toto je môj kameň úrazu, keď v priebehu dňa "zhreším" tak si poviem, že už to nemá význam a jem piate cez deviate...v konečnom dôsledku sa cítim potom ešte horšie 🙈
@jaruska_12 tak od zajtra? 🙂🫣
@hugoboss1923 o chvíľu tu máme aj sviatky, už by vážne trebalo niečo zhodiť 😁 keby len sladké...ideálne sladké a zneutralizovať chuť aj niečím slaným 😁🫣🙈
Ja som tiež dlho začínala ... no minulý školský rok som si dala záväzok od septembra do júna zhodiť zo 78 kg na 70 kg (meriam 180 cm). U mňa sladké nie je problém, to nemám rada, no u mňa topka pečivo, tučné mäsko ... postupne som začala nahrádzať pečivo tortillami, tučné mäso hydinou, salámu šunkou ... vytipovala som si 8 cvikov, tie cvičím denne cca 15 minút ... včera ráno (po cca 14 mesiacoch) som mala 67,7 kg ... postupne, bez trápenia som si preprogramovala organizmus ... občas zhreším, no absolútne bez výčitiek, lebo ďalší deň pokračujem vo svojom nastavení ... dá sa to ... len neskúšaj tie kadejaké zaručené diéty ... moja kolegyňa držala Ketodiet, na parádu schudla, aj z problémových partií, štíhla ako prútik bola, no prednedávnom začala zaradzovať normálnu stravu a kilá jej idú očividne hore.
@dzulli1980 gratulujem 🙂si šikovná...a ďakujem za cenné rady..diétam by som sa rada oblúkom vyhla ale v dávnej minulosti som vďaka prerušovanému pôstu schudla 10 kíl a držala som si to až kým som nebola tehotná..
@dzulli1980 super. 👍👍
ja sa nemam velmi s cim pochvalit, co sa tyka chudnutia, nemam pevnu volu :/ , akurat skusenost z tohto roka pridam: koncila mi materska, a tak som sa pred prichodom do real prace zamestnala do prace kde sa fyzicky manualne pracuje ( rozne zdvihania a prekladania bremien cca 3- 20 kg) za dva mesiace dole 6 kg ( viditleny ubytok cm) z 84 kg na 78 kg, drzim si to. citila som sa uzasne, maserka moja ma pochvalila ako som nabrala svaly. zial uz som spat v praci kde sedim dost za pc. aj mi to chyba ta fyzicka praca, bola som tam stastna. zial zarobok bol slaby. bez pomoci starych rodicov ohladom dietatka by to neslo.
ja som si povedala tento rok ze od 1.1., mala som ale nastudovane principy, a drzim -11kil
chudnúť nepotrebujem mám 53 kg, , skôr troška spevniť telo...a tiež začínam cvičiť už neviem koľký krát... držím palce.
Hahaha ja som mala tiež asi od 14 rokov, že od zajtra chudnem. Áno, hrozne. Od 12 rokov som chcela schudnúť, a vždy to bolo od nového roka, od nového mesiaca, ideálne bolo keď vyšlo 1.1. Na pondelok 🤣 a nakoniec to aj tak nikdy nevyšlo. Diéty a podobne blbosti. Až raz, tuším som mala 16, som si povedala, že nie od pondelka, ale od dnes. A čuduj sa svete už cvičím skoro 7 rokov. Z trápenia sa stala pasia, z diét sa stal zdravý životný štýl a z pondelka kedy MUSIM cvičiť lebo je pondelok sa stal obyčajný pondelok.
Držím palce aby toto bol tvoj posledný - od zajtra začínam deň 🙂
@lucia13022023 🥹🙏 ďakujem
@deti95060810 som na tom podobne. Pohybujem sa medzi 50-51kg, ale nevysportovana som, malo pohybu velmi. Tak som najprv zacala trocha cvicit v aprili, potom leto nic a teraz som sa zatala. Chodim cvicit a tento vikend som dokonca bola behat (co ja neznasam) v sobotu aj nedelu. Citim sa super. Dufam, ze mi to vydrzi 😅. Nechapem, preco som to neurobila uz pred rokmi, ked mi zacali zdravotne problemy..
ja to nemám takto s chudnutím to mi netreba ale s hocičím iným.Všetko len odkladám,prekladám.Aj napriklad nový krém že vyskušam alebo celkovo viac sa o seba začať starať.Najprv od pondelka,potom od nového týžňa,mesiaca a takto sa to ťahá so všeličím novým čo chcem zaradiť do života😀
Napíšem niečo od veci, ale pri tejto téme mi napadol vtip:
"Dávam dokopy partiu ľudí, ktorí CHCÚ začať behať. Možno si to práve ty! Podmienkou je, aby v týždni nemali čas a cez víkend chuť. "
Inak držím palce pri chudnutí 🍀
To ako čo je prerušovaný pôst
Najhorsie su prve 2-3mesiace kym sa z toho stane zvyk
Ja chudnem od januara -10kg, este take 3-4 a som spoko. Najhorsie su tie zaciatky, potom uz podvedome vyhladavas tu "lepsiu" stravu a ked si dam aj pizzu, kebab... nic sa nedeje, na druhy den pokracujem dalej v nastavenej strave.
problémom je aj to odkladanie. zajtra. zajtra. A takto si budeš hovoriť že zajtra donekonečna a na poslednú chvíľu sa prepchávať lebo však "odzajtra". povedz si že začínaš hneď. stačí robiť malé kroky, napríklad oddnes necukrím kávu. a tak ďalej. Veľké zmeny sú odsúdené na zlyhanie.
Mne to nikdy nevyslo ked som si povedala ze vtedy a vtedy a v pondelok a 1.v mesiaci a v novom roku a neviem co
Jedneho dna som sa jednoducho zobudila a povedala si stacilo, poporodne kila pojdu prec ( uplne random den a datum)
Bez pecnej vole to nepojde
No kde ste 😀 prešlo vás to?
Ja chudnem už od pondelka 8.1 a zatiaľ úspešne. Už viac ako 18 kíl🙂
Nestíham reagovať na všetky správy žienky 😁 každej jednej z vás ktorá sa drží gratulujem a ostatným držím palce..s prvým dňom som spokojná 😁žiadne pečivo, sladkosti, aj nejaký pohyb..len tak ďalej 💪🙂
Ja síce nechudnem, skôr som sa snažila pribrať, ale teda celkovo som zmenila dosť životný štýl, dlhšie s tým bojovala, ale nakoniec zaviedla nové zvyky a treba začať už dnes! napríklad tým, že si dopraješ kvalitný spánok... a treba si dať realistické ciele, menšie kroky, nájsť zlatú strednú cestu, 80/20, snažiť sa byť disciplinovaná, ale nie prehnane prísna.. uvedomiť si, že keď si dám ku káve koláčik, neznamená to, že je to celé v kýbli a že sa môžem aj na zvyšok dňa úplne opustiť a začať od "pondelka" zase, či to že som dnes nestihla cvičiť, aj keď som to mala na pláne, neznamená, že už to nemá zmysel po celý zvšok týždňa 🙂 držím prsty!!!