Chudnutie na stacionárnom bicykli

4. feb 2021

Ahojte, podarilo sa niekomu schudnúť cvičením na stacionárnom bicykli?

pribinak
4. feb 2021

Kohokoľvek poznám, po pár týždňoch je z toho stojan na oblečenie 🤣🤣🤣

777januska777
4. feb 2021

S každým pohybom v určitej tepovej frekvencii sa da v pohode schudnúť.

thewitch
4. feb 2021

Podľa mňa úplne v pohode aj kvôli tomu ak sa hanbite cvičiť alebo ísť na bicykli popri ľuďoch tak úplná pecka. Moja známa si naň nejako aj pripevnila tablet a kukala popritom seriály čiže čas jej aj rýchlejšie ubehol. A najlepšie je tiež to že môžte si nastaviť od najľahšieho po postupne najťažšie prevody ako už časom to pôjde. 🙂 žiadne kopce a stres z premávky

leniel
4. feb 2021

mali sme stacionár chvíľu požičaný kvôli mužovej rehabilitácii kolena. Za mňa fajn vec. 2-3x do týždňa som sa večer, keď dcérka zaspala donútila naň sadnúť pri TV a polhodinku odkrútiť. najviac mi vyhovovalo striedať minútové intervaly šlapania v sede a šlapania v stoji, to aj tepovka šla pekne hore a zchádzala som z neho príjemne zničená a mokrá ako myš. Je to veľmi jednosmerné, samozrejme ideálne striedať aj s nejakým HIIT cvičením, funkčným silovým tréningom, ale za mňa ako zimná aeróbna aktivita super

andreatytler
5. feb 2021

Zevraj vysoko intenzivny intervalovy trenig je velmi ucinny na chudnutie a da sa to velmi dobre na biku. Staci ti 15 minut denne.

simsalabim
5. feb 2021

@pribinak u nas to nie je stojan na oblecenie. Ja som na nom tak 5x do tyzdna, manzel tak 3x. Uz mame druhy v poradi, ked prvy odisiel, hned sme kupili druhy. Za mna super vec. Ked some ste fyzicky chodila do prace (teraz mam HO), bola som dost na nohach a vecer sa mi uz nechcelo niekam chodit na rychle prechdzky a pod., boleli ma nohy, je prijemne si nanho sadnut a makat a pri tom pozerat TV. Za mna super vec.

aahajnalka
6. feb 2021

Ahoj ano. Od novembra bicyklujem a 7kg mám dole 🙂

zuzubb007
6. feb 2021

Áno dá sa schudnúť ale cvičiť minimalne 30 minút a dosiahnuť tep nad 130 takže makať treba ja som schudla ale bohužiaľ taká to bola nuda, že som dlho nevydržala :D, teraz mám trampolínu a Jump je najlepší strašne ma to baví už niekoľko rokov vypeckujem hudbu a idem si po 5 minútach spotená :D

jaja20
6. feb 2021

Určite áno. Ja som zvykla bicyklovať každé ráno nalačno 1 hodinu,a potom som šla do práce,ale zmenila som robotu,takže v tom už bohužiaľ nemôžem pokračovať...

dorotelka
6. mar 2021

Milujem stacionarny bike, tiez mame uz druhý. Da sa pomocou neho schudnut. Cvicim hodinu kazdy druhy den na lahkom stupni ale veľmi rychlo. Od septembra som dala dolu 12 kil, zial, ešte mi ostalo 10 az 15. Mam upravenú stravu, uvidim ako to pojde dalej..

matvejka125
6. mar 2021

@simsalabim
@dorotelka Žienky prosím vas môžete mi doporucit nejaký bike? Ďakujem

simsalabim
6. mar 2021

@matvejka125 ja mam zn. Kettler, ale viac neporadim 🤷‍♀️ Uz ho mame istotne 10rokov, urcite su teraz onakvejsie modely.

dorotelka
7. mar 2021

@matvejka125 urcite magnetický rotoped.. My mame tento a max spokojnost
https://hop-sport.sk/rotopedy/magneticky-rotope...