Ahojte dievčatá, mam vlastnu skupinu o chudnuti a motivácii, pred dvoma rokmi sa nam krásne darilo chudnúť no uz skupina nieje velmi aktivna a tak som sa rozhodla ju pretriedit a hladam nove zienky ktoré sa snazia schudnúť uz po xty krat, v skupinke sa nic neplati je sukromna cize to vidime iba my, je tam par žien ktoré sa budu navzájom motivovat, ja sama potrebujem schudnúť cca 40 kil a tato skupinka mi naozaj pomahala... Ak mas zaujem napis mi spravu a poslem ti link na skupinu. Jedinou podmienkou je prispievat do skupiny.majte krasny den 🙂
Ved daj link sem a kto chce, tak sa pripojí.
@adrianka7d zdarma znamena, ze tam ani nenabizis zadne zazracne produkty? (Herbalife, Harmonelo, atd.?)
@aaadkaaa ano kazda ma svoj styl, jedna menej je druha ide podla kt a tak, ja idem väčšinou podla kt ale niekedy aj intuitívne
@bluemoon24
Nie nic tam neponukame, je to cisto len o prispevkoch žien ktore pisu napr co jedli, ako sa im darilo ci sa im podarilo niečo zmenit atd.
@sili82 nechcem ho dat takto verejne, lebo potom sa pripojí vela žien ktore prispievat nebudu... Bolo to tak aj v minulosti, uz nikto nepridával nic tak dnes som napisala prispevok ze idem to preriedit a necham len zeny ktoré maju zaujem, kto ma záujem sa dp skupiny pridat si najde tu minutu a napise mi spravu 🙂
Tak mi posli pozvanku ;)
@aaadkaaa ahoj idem ti poslat, vlastné je to o tom ze ak mas problém dodrziavat zdravsie stravovanie sama tak aby si v tom nasla motivaciu, samozrejme je nas tam viac a ak budes potrebovať
s niečím poradiť napis a ked ti viacej s nas odpise tak si s toho urob zaver, vecer pridam prispevok o com vlastne skupina je pre nove clenky a takisto aby ste sa nam predstavili, nase taketo prispevky tam niekde najdete a ked nie kludne sa mozme predsravit aj my aby sme sa všetky poznali, je to skupina o zenach kde sa mozeme vyrozpravat ak niekedy nemame komu a my ta proste podrzime a tak dalej.
Tiez by som sa rada pridala,kedze chudnem od leta 🙂
Asi by som to mala skúsiť. Vlani sa mi podarilo dať dolu 10 kg a odvtedy stagnujem. Pritom by sa nejaké to kilo dolu ešte hodilo. Som lajdák, čo sa týka zapisovanie (KT a pod.), partia by ma asi potiahla.
Ahoj, je to na fb?
kludne sa mozem pridat, chudnem cca 13 mesiacov, mam dole 26kg, ide to celkom v poho
@prhlavka ahoj do správy poslem link 💗
@missviolet ahoj výborne gratulujem pošlem link do správy 💗
@oranzovyvevericnik ahoj ano je to na fb 🙂
@aniele ahoj tak skus poslem ti link 🙂
@missviolet to je krásne.Cely šatník si vymenila však?🙂
@luccija popravde tak poriadnejsie to zacalo byt vidno az teraz :D predtym mi oblecenie bolo narvate, potom akurat a az teraz to vyzera, ze mozem ist o dve cisla dole rovno. ale teda nosím stale svoje plandave velke oblecenie :D lebo sa to tak rozbehlo ze este isyo pojdem o nejaké cislo dve dole, tak sa snazim vela neminut 🙂 ale ano, budem kupovat hlavne nohavice a spodne pradlo mensie. este tak 15kg si predstavujem 🙂
Ahoj, aj ja by som sa chcela pridať 🙂
@lula1010 ahojky píšem ss 😉
@adrianka7d Ahoj. Tiež by som to s vami rada skúsila.
@adrianka7d aj ja poprosim pozvanku.
Ja aj sportujem aj beham len to jedlo je stale problém
@adrianka7d ahoj, poprosím ťa, pošli mi pozvánku 🙏 nutne potrebujem zhodiť 10 kg
@adrianka7d ahoj, aj ja poprosim pozvanie do skupuny, ďakujem
Ahoj, aj ja by som sa rada pridať, potrebujem dať dole 30kg, začala som s KT, každá podpora poteší 🙂
Mate všetky spravy 🙂
A akym sposobom chudnete? Ci to je na kazdej?