Ahojte zeny, cvicite niektora len kardio? Ziadny silovy trening, napr vo fitku len schody, beh, chodza, steper a ppdobne? Je mozne mat takyto trening alebo treba aj silovy k tomu? Twn by som praveze nechcela preto ma zaujima ako vyskladat trening len z kardia.
Ja chodím len na kardio, keďže vo fotku kde chodím je kardio zóna plus je tam kruhový tréning kde ženy cvičia s trenerkou, dáva im cviky, sú tam stroje ale mne to nevyhovuje preto chodím len na kardio, už som tak chodila asi 4 roky dozadu a výsledky som mala super, teraz chodím iba 3 týždne a zatiaľ výsledky žiadne, počítam si calorie
Schudnes, ked budes v deficite a je jedno ako ho dosiahnes ak sa bavime iba v kontexte znizenia vahy 🤷🏼♀️ Silovy trening je ale super a urcite by som ho nevynechavala. Mas na to nejaky specialny dovod?
Mne napríklad silový tréning nevyhovuje koli tomu ze mi je pri určitej zaťaží zle.. Na odpadnutie, keďže saod 10 rokov liečim na štítnu žľazu, mam nízky tlak a proste by, som to zdravotné nedala aby ma tam trénerka naháňala.. Skúsila som to raz na začiatku a veru stačilo mi, možno pre niekoho hlúposť.. Ale sama si rozumiem svojmu telu takže cvičím podľa svojich možností, tiež by som nezvládla diétu, stravu upravenú nemám, užívam hormóny a nemôžem si dovoliť také veci, takto to žiaľ ide oveľa pomalšie a zhodiť co i len 1-2 kila je náročné, ale hádam nie nemožné.
Na schudnutie áno