Ahojte 🙂 tie co ste presli stravovacimi planmi niektore ako ste to mali s jedlom doobedu?? Ja napr sa najem niecoho zdravsieho na ranajky cca o 8.00 ale o 10.00 uz pocitujem hlad a obedujem az okolo 12.00.... chcela by som zhodit kilečka a vravi sa ze jedlom sa chudne, ale ja ani neviem co by som mala jest aby som ostala dlhsie zasytena..mate nejake rady ?🙂 dakujem
Záleží, čo raňajkuješ, ale o 10 keď si hladná je to normálne, keď si sa nejako na raňajky neprejedla. Ja napríklad o desiatej si musím niečo hodiť, aj keď len banán alebo jablko alebo čosi také 🙂
@devilka1 ja odporučam dať si desiatu 🙂 ovocie, alebo sýtejší banan, prípadne jogurt, alebo zeleninu s kuskom syra, tak aby si vydržala do obeda, to že si hladná znamená že ranajky už su spálene, tak sa neboj najesť 🙂
@devilka1 tak si daj vydatnejsie raňajky , ved tie sú základ. A keď raňajkujes o 8 , tak o 10 by si už mala mat desiatu ..ci nedesiatujes?? No a čo sa týka inšpirácie. Pozri na instagrame všelijaké stránky o zdravom stravovaní a varení, ja tam hľadám inšpiráciu. Aj keď ja nedržím žiadne diéty, akurát sa snažím jest zdravšie...